קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות79
מגזין

סלמון אפוי בצבע כתום-דבש

סלמון אפוי בצבע כתום-דבש
סלמון תפוז-דבש אפוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. 271 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, דבש, גרידת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון במרינדה דבש-כתום, סלמון דבש אפוי, ו סלמון אפוי חרדל דבש.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400° F.In צלחת אפייה גדולה למקם את פילה סלמון. מתבלים כל פילה במלח pepper.In קערה קטנה לערבב את מיץ התפוזים, גרידת תפוזים ודבש. מחלקים את התערובת על גבי פילה סלמון. ואז מעל כל פילה עם פרוסה כתומה 1.
מרכיבים שתצטרך
מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)מקלות צ'יפס ירקות איכותיים (מומלץ: טרה מקלות)
פילה סלמוןפילה סלמון
מים נוספיםמים נוספים
גרידה כתומהגרידה כתומה
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
לסובב חבלי ליקריץלסובב חבלי ליקריץ
למסיבותלמסיבות
2
מניחים את צלחת האפייה בתנור ואופים במשך 15 עד 20 דקות או עד הסלמון מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
למסיבותלמסיבות
3
מפזרים פטרוזיליה טרייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.