סלמון אפוי בצבע כתום-דבש
סלמון תפוז-דבש אפוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 4 . מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 330 קלוריות. 271 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, דבש, גרידת תפוז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון במרינדה דבש-כתום, סלמון דבש אפוי, ו סלמון אפוי חרדל דבש.
הוראות
מחממים התנור ל 400° F.In צלחת אפייה גדולה למקם את פילה סלמון. מתבלים כל פילה במלח pepper.In קערה קטנה לערבב את מיץ התפוזים, גרידת תפוזים ודבש. מחלקים את התערובת על גבי פילה סלמון. ואז מעל כל פילה עם פרוסה כתומה 1.
מניחים את צלחת האפייה בתנור ואופים במשך 15 עד 20 דקות או עד הסלמון מבושל דרך.
מפזרים פטרוזיליה טרייה ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסי La Crema. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.