סלמון בגריל עם ויניגרט מורל
אם יש לך שמפניה חומץ, מלח ופלפל, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 46 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 99%. מתכונים דומים: סלמון בגריל עם ויניגרט מורל, ארקטיק צ'אר עם סלט תפוחי אדמה-מורל ויניגרט כרישה, ו סלמון עם יין אדום-רוטב מורל.
הוראות
מברשת סלמון משני הצדדים עם שמן ומתבלים עם מלח ופלפל. גריל משני הצדדים עד חום זהוב מבושל עד doneness בינוני, על 3 דקות לכל צד.
הסר מן הגריל ומיד לטפטף עם ויניגרט מורל.
מניחים מורלים בקערה ומכסים במים רותחים.
בואו לשבת עד רך, כ -30 דקות, ולאחר מכן לנקז, הזמנת נוזל, וקוצצים גס.
מקציפים יחד חומץ, שאלוט, חרדל ומלח ופלפל בקערה בינונית. לאט לאט לטאטא בשמן זית עד emulsified. השתמש קצת morel השריית נוזל רזה, במידת הצורך. מקפלים את הפטריות והפטרוזיליה.