סלמון ועגבניות צלויים במחבת
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: סלמון מחבת עם עגבניות וזיתים, עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, ו אחד מחבת פרמזן מצופה סלמון עם ברוקולי קלוי.
הוראות
לדלות את הדגים בקמח. בינתיים, לחמם את השמן במחבת גדולה על חום בינוני עד שהוא מנצנץ.
מוסיף את הדגים וחום על 3 דקות בכל צד. בזהירות להרים את הדגים מהמחבת ולהניח אותו בצד על מגש; מפזרים מלח ופלפל.
מוסיפים את העגבניות והשום למחבת ומביאים לרתיחה בחום גבוה. לבשל 3 דקות. הפחיתו את החום לנמוך והחזירו את הדגים למחבת. מכסים ומבשלים 5 דקות או עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג או קצה סכין.
הסר את הדג על מגש לכסות באופן רופף עם נייר כדי לשמור על חם. להגדיל את החום גבוה, להוסיף את הבזיליקום, ולהפחית את הרוטב, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה, כ 3 דקות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה נהר רוסית יקב לגונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
יקב לגונה נהר שרדונה הרוסי
כרם חוות לגונה (Laguna Ranch Vineyard) השוכן בלב עמק הנהר הרוסי הוא ביתם של שרדונה ברמה עולמית ב-30 השנים האחרונות. הכרם חייב את עונת הגידול הארוכה שלו לערפל הקריר שמגיע מהאוקיינוס השקט, ומעניק לענבי השרדונה שלנו איזון עדין בין חומציות חדה לטעמי פירות בשלים. שרדונה, יקב חוות לגונה (Laguna Ranch Cherdoney) הוא יין מאוזן ומפנק להפליא. נפתח עם הערות של תפוח, אגס, חבושים ומנדרינה, ממוסגר על ידי נימים מתוקים של תבלין אסיה. מאוזן ועשיר, לשרדונה הזה יש שדרית אקספרסיבית וגימור שכבתי ומתמשך.