סלמון מזוגג בורבון
סלמון מזוגג בורבון דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 175 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, בצל ירוק, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 24%. סלמון מזוגג בורבון, סלמון מזוגג בורבון פריך, ו סלמון מזוגג בורבון אוכמניות דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שלב את 8 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון גדולה zip-top; להוסיף פילה סלמון. לאטום את התיק, להשרות במקרר 30 דקות, הופך את התיק פעם אחת.
הסר פילה מן התיק; להשליך מרינדה.
מניחים פילה על מחבת ברוילר מצופה ספריי בישול. לצלות 11 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מפזרים כל פילה עם 1/2 זרעי שומשום כפית 1 כף בצל.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
![שרדונה Antica (Mountain Select)]()
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.