סלמון מזוגג סיני
סלמון מזוגג סיני יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 284 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם בצל ירוק, מלח ופלפל, שמן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו מחבת צרובה בדבש מזוגגת עם רוטב לימון חמאה משחימים-הסלמון הטוב ביותר שאכלתי אי פעם, כדורי בשר מזוגגים כתומים סיניים, ו חזה עוף מזוגג בסגנון סיני (מתכונים דומים).
הוראות
הפעל את המטגן. מקם את המתלה כ 4 אינץ ' מהחום.
מחממים את השמן במחבת גדולה שאינה מקל, חסינת תנור על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הסלמון, בשר בצד למטה, ו sauté עד השחמה קלה, על 1 דקה. הפעל, מתבלים את הדגים עם מלח ופלפל לפי הטעם, להפיץ את רוטב ברביקיו על צד הבשר, ו לעטוף שלוש חצאי פרוסות של בייקון באלכסון על גבי כל פילה.
מעבירים את הדגים למאטאים ומבשלים עד שהבייקון פריך והסלמון מבושל רק דרך, כ 10 דקות לפילה סלמון בעובי 1 אינץ'.
הסר, מפזרים בצל ירוק, ומגישים.