סלמון מעושן בקושי של ריצ'רד בלה עם Pumpernickel-סלסה אבוקדו-ביצה ו' הכל בייגל ' ויניגרט
סלמון מעושן בקושי של ריצ'רד בלה עם Pumpernickel-אבוקדו-ביצה Salsan ו' הכל בייגל ' ויניגרט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 396 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. 21 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לך לחנות ותביא אבוקדו, הכל בייגל " ויניגרט, צלפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: ויניגרט "הכל בייגל" של ריצ'רד בלה, סלט קיסר מעושן של ריצ'רד בלה, ו איולי של ריצ'רד בלאיס.
הוראות
1
לרסס את המדף של מעשן stovetop עם ספריי בישול ולהגדיר את הסלמון על זה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
סלמון
ציוד שתשתמש בו
כיריים
2
יוצקים את שבבי היקורי לתוך החדר של המעשן, לסגור את המכסה שלושה רבעים של הדרך, ולחמם על חום בינוני. לאחר כ 5 דקות, כאשר הצ 'יפס מתחיל לבעור, לפתוח את המכסה ולמקם את הסלמון על המדף מעל הצ' יפס. סגור את המכסה והסר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
צ ' יפס
3
בואו לעמוד במשך 5 עד 6 דקות.
4
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את בייגל, בצל, צלפים. עם כדור מלון קטן, לחתוך כדורים מהאבוקדו ולהוסיף לקערה יחד עם העגבניות. דק קוצצים את הביצה קשה לבן ולהוסיף אותו, יחד עם פטרוזיליה טרגון. מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
ביצה קשה
מלח ופלפל
טרגון
עגבנייה
אבוקדו
פטרוזיליה
צלפים
בייגל
מלון
בצל
ציוד שתשתמש בו
מלון Baller
מרית
קערה
5
טפטוף מספיק ויניגרט מעל תערובת pumpernickel להרטיב. לזרוק בעדינות רבה.
מרכיבים שתצטרך
פומפרניקל
ויניגרט
6
כדי לשרת, להעביר את הסלמון לארבע צלחות. לחלק את סלסת פומפרניקל בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
פומפרניקל
סלמון
סלסה
7
טפטף את הויניגרט הנותר על הסלמון והתפורר חלמון הביצה על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרט
חלמון ביצה
סלמון
8
מגישים באופן מיידי.
9
הערה: זה מונח על גבי השבבים, פשוט לגלגל חתיכות של רדיד אלומיניום לתוך מוטות חזקים חזק ולהניח אותם קרוב יחד במחבת; לרסס אותם עם ספריי בישול לפני שאתה מחמם את שבבי היקורי.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
צ ' יפס
גלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
10
מניחים את הסלמון על המדף או מוטות לסכל ועשן לפי ההוראות.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.