קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות32
מגזין

סלמון מעושן בקושי של ריצ'רד בלה עם Pumpernickel-סלסה אבוקדו-ביצה ו' הכל בייגל ' ויניגרט

סלמון מעושן בקושי של ריצ'רד בלה עם Pumpernickel-סלסה אבוקדו-ביצה ו' הכל בייגל ' ויניגרט
סלמון מעושן בקושי של ריצ'רד בלה עם Pumpernickel-אבוקדו-ביצה Salsan ו' הכל בייגל ' ויניגרט עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 396 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. 21 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לך לחנות ותביא אבוקדו, הכל בייגל " ויניגרט, צלפים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: ויניגרט "הכל בייגל" של ריצ'רד בלה, סלט קיסר מעושן של ריצ'רד בלה, ו איולי של ריצ'רד בלאיס.

הוראות

1
לרסס את המדף של מעשן stovetop עם ספריי בישול ולהגדיר את הסלמון על זה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
כירייםכיריים
2
יוצקים את שבבי היקורי לתוך החדר של המעשן, לסגור את המכסה שלושה רבעים של הדרך, ולחמם על חום בינוני. לאחר כ 5 דקות, כאשר הצ 'יפס מתחיל לבעור, לפתוח את המכסה ולמקם את הסלמון על המדף מעל הצ' יפס. סגור את המכסה והסר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
צ ' יפסצ ' יפס
3
בואו לעמוד במשך 5 עד 6 דקות.
4
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את בייגל, בצל, צלפים. עם כדור מלון קטן, לחתוך כדורים מהאבוקדו ולהוסיף לקערה יחד עם העגבניות. דק קוצצים את הביצה קשה לבן ולהוסיף אותו, יחד עם פטרוזיליה טרגון. מתבלים במלח ופלפל וזורקים בעדינות עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
ביצה קשהביצה קשה
מלח ופלפלמלח ופלפל
טרגוןטרגון
עגבנייהעגבנייה
אבוקדואבוקדו
פטרוזיליהפטרוזיליה
צלפיםצלפים
בייגלבייגל
מלוןמלון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מלון Ballerמלון Baller
מריתמרית
קערהקערה
5
טפטוף מספיק ויניגרט מעל תערובת pumpernickel להרטיב. לזרוק בעדינות רבה.
מרכיבים שתצטרך
פומפרניקלפומפרניקל
ויניגרטויניגרט
6
כדי לשרת, להעביר את הסלמון לארבע צלחות. לחלק את סלסת פומפרניקל בין הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
פומפרניקלפומפרניקל
סלמוןסלמון
סלסהסלסה
7
טפטף את הויניגרט הנותר על הסלמון והתפורר חלמון הביצה על הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
חלמון ביצהחלמון ביצה
סלמוןסלמון
8
מגישים באופן מיידי.
9
הערה: זה מונח על גבי השבבים, פשוט לגלגל חתיכות של רדיד אלומיניום לתוך מוטות חזקים חזק ולהניח אותם קרוב יחד במחבת; לרסס אותם עם ספריי בישול לפני שאתה מחמם את שבבי היקורי.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
צ ' יפסצ ' יפס
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
10
מניחים את הסלמון על המדף או מוטות לסכל ועשן לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה GEN5. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 9 דולר לבקבוק.
GEN5 שרדונה
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.