קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

סלמון מעושן וגלילי בזיליקום עם קרם פרש

סלמון מעושן וגלילי בזיליקום עם קרם פרש
והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 56 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קרם fraîche, בזיליקום, x סלמוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלמון מעושן חם עם טרגון קרם פרש, סלמון מעושן קרם Fraîche טארט, ו סלמון מעושן עם חזרת קרם fraîche & סלק.

הוראות

1
מניחים 1 פרוסת סלמון על משטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
2
מורחים 2 כפיות קרם fraîche על סלמון.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
סלמוןסלמון
מורחיםמורחים
3
מפזרים 2 כפיות בזיליקום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
באזיל!באזיל!
4
מפזרים פלפל. החל מקצה 1 קצר, להפשיל פרוסת סלמון, מצרף מילוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סלמוןסלמון
גלולגלול
5
מורחים 1 כפית קרם fraîche מעל גליל; מפזרים 1 כפית בזיליקום קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
מורחיםמורחים
באזיל!באזיל!
גלולגלול
6
חותכים לרוחב רול לתוך 5 פרוסות (לשמור רול פרוס יחד). חזור עם סלמון שנותר, קרם fraîche, ובזיליקום קצוץ. (ניתן לעשות 6 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
סלמוןסלמון
באזיל!באזיל!
גלולגלול
7
להעביר לחמניות סלמון לצלחת; כיסוי וצינה.) סידור עלי בזיליקום על מגש. באמצעות מרית קטנה, מעל כל עלה בזיליקום עם 1 רול סלמון פרוס, fanning מעט.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טריבזיליקום טרי
סלמוןסלמון
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית

ציוד

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב טיילר סנטה ברברה שרדונה מחוז עם 4.1 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.