קושימומחה
מוכן ב10 שעות
מנות10
ציון בריאות4
מגזין

סלמון מעושן ותבשיל ארוחת בוקר בייגל

סלמון מעושן ותבשיל ארוחת בוקר בייגל
צריך מנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון מעושן ותבשיל ארוחת בוקר בייגל יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 355 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך הכל " בייגלים, פלפל, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יהיה להיט בחג המולד שלך. זמן הכנת המתכון כ 10 שעות נסו סלמון מעושן ותבשיל ארוחת בוקר תפוחי אדמה, בייגל סלמון מעושן, ו כריכי בייגל סלמון מעושן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל צלחת אפייה 13 על 9 אינץ ' עם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
חותכים את גבינת שמנת לקוביות 1/2 אינץ', מניחים אותם בשכבה אחת על צלחת גדולה, להקפיא במשך 10 דקות (זה יגרום להם קל יותר לפזר לתוך התבשיל).
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
3
מניחים חצי מהקוביות בייגל בשכבה זוגית בצלחת המוכנה ומפזרים חצי מגבינת השמנת וחצי מהערית. חזור עם קוביות בייגל שנותרו, גבינת שמנת, עירית; להניח את המנה בצד.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
בייגלבייגל
4
לטאטא את הביצים בקערה גדולה כדי לשבור אותם.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
מוסיפים את החלב, המלח והפלפל ומקציפים לשלב. לאט לאט לשפוך את התערובת באופן שווה על הלחם וגבינת שמנת ולחץ מעט על הלחם כדי לוודא שהוא שקוע בעיקר. מכסים את המנה בניילון נצמד או בנייר אלומיניום ומקררים בין לילה.כאשר מוכן לאפות את התבשיל, לחמם את התנור ל 177° ולסדר מתלה באמצע. בינתיים, להסיר את התבשיל מהמקרר ולתת לו לשבת בטמפרטורת החדר.לחשוף את התבשיל ולאפות עד שהוא נפוח, חום זהוב, ופשוט להגדיר במרכז, כ -50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הסר את הצלחת מתלה תיל. מיד לפזר את הסלמון המעושן, צלפים, ובצל באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
סלמון מעושןסלמון מעושן
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
7
בואו לשבת במשך 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה Antica (Mountain Select). מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה Antica (Mountain Select)
שרדונה 2017 תוססת ועשירה בניחוחות מפתים שמובילים לליבה מוצקה של טעמי אגס, תפוח ומשמש המוצלים על ידי אלון מתובל קלות. על החיך, היין מציע שכבה על גבי שכבה של טעמים מתמשכים. היין מדגיש טוהר זני עם אלגנטיות ורעננות על החיך.השרדונה נבחר ממנות בנות 4 עד 31 ממנות נבחרות של תשעה בלוקים של כרם, אשר מוצמדים בגובה של 1,413-1,494 רגל. מבחר השנה מורכב מ-10 שיבוטים של שרדונה - תשעה שיבוטים בורגונדיים ובחירת ויימר המורשת המהוללת—שיחד יוצרים את המורכבות בארומטיקה ופלבורים שאנו מחפשים לשרדונה המובחר בהרים שלנו.