סלמון מעושן-ממרח הל
סלמון מעושן-התפשטות הל היא ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 39 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד הכי טוב כמו תבלין, והוא נעשה בסביבה 45 דקות. אם יש לכם קליפת לימון, עירית, פילה סלמון מעושן חם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. ממרח סלמון מעושן, ממרח סלמון מעושן, ו ממרח סלמון מעושן דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מניחים חצי סלמון, שמנת חמוצה, רינד, מיץ, הל ופלפל במעבד מזון. תהליך עד חלקה.
מעבירים את תערובת הסלמון לקערה.
קוצצים בגסות את שאריות הסלמון, ומקפלים לתוך תערובת הסלמון. בעדינות לקפל ב 1/4 כוס עירית. כיסוי וצינה.
מקשטים עם עירית קצוצה נוספת, אם תרצה בכך.
איך לעשן סלמון חם: מלבד דגים טריים בדלפק פירות הים, לפקוח עין על סלמון מעושן, או מעושן חם (כיפרה) או מעושן קר (לקס). אני משתמש בסלמון מעושן בחורף לפיצות ומנות מלוחות אחרות. לקס הוא עדין יותר ואינו מחזיק עד בישול, אבל אנחנו מגישים אותו עם טוסט ארוחת בוקר עם מתאבנים אחר הצהריים.
למרות דגים מעושנים מסחרית זמין, אתה יכול גם להכין בעצמך על הגריל עם שבבי עץ זמין בשקיות קטנות מרוב השווקים. אני מעדיף עץ אלדר אם הוא זמין. השתמש סלמון מעושן זה במתכונים כאן, או להוסיף אותו פסטה, פיצה, או סלט מנה עיקרית. - KD
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.