סלמון מעושן עטוף אספרגוס לבן
סלמון מעושן עטוף אספרגוס לבן הוא פסקטריאן ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 2975 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 335 גרם שומן. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם סלמון, שמן צמחי, שמן כמהין ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 49%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: בייקון עטוף סלמון מעושן ממולא פלפלים מתוקים, דג לבן קלוי טעים עטוף בייקון מעושן עם לימון, ו סלמון חרדל דבש ואספרגוס (עטוף בנייר כסף).
הוראות
הביאו סיר מים גדול לרתיחה על אש בינונית. מכינים את האספרגוס על ידי ניתוק כל החלקים התחתונים הקשים, שוטפים היטב ומוסיפים למים הרותחים למשך 2 דקות.
מוציאים את האספרגוס וצוללים באמבט קרח, כדי לעצור את תהליך הבישול.
מחממים את שמן הירקות בסיר עמוק גדול ל 350 מעלות צלזיוס.
במיקסר עומד עם מצורף ההנעה, מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה, 2 עד 3 דקות. מכבים את המיקסר ומוסיפים את תערובת הסלמון, המלח והפלפל ואת גרידת הלימון ומערבבים למשך 2 דקות נוספות.
מוציאים את התערובת מהמיקסר לקערה קטנה. מרחו את גבינת שמנת הסלמון המרוככת על החלק החיצוני של האספרגוס והשאירו את החלק העליון בגודל 1 אינץ ' חשוף. בקערה קטנה מערבבים את הפנקו, הטימין והפטרוזיליה.
מגלגלים את האספרגוס הגבינה לפירורי הלחם עד לציפוי טוב. מוסיפים בזהירות את האספרגוס, בקבוצות, לשמן ומטגנים עד להזהבה כ -2 עד 3 דקות. לאחר הבישול מוציאים את האספרגוס מהשמן ומניחים להתנקז על צלחת מרופדת במגבת נייר. מסדרים את האספרגוס על צלחת הגשה, מזלפים את שמן הכמהין ומקשטים בעשבי תיבול לפי בחירה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון בתפריט? נסה לזווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. חציר לשפוך היל קלשון שרדונה עם דירוג 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![חציר לשפוך היל קלשון שרדונה]()
חציר לשפוך היל קלשון שרדונה
מראה מבריק, קש חיוור עם גוונים ירוקים. תסיסה במיכל נירוסטה מאפשרת ביטוי מלא של ארומת פירות שרדונה ללא השפעה של אלון או ליס וכתוצאה מכך זר פירות טרופי בהיר ונקי. החיך עשיר בפירות טרופיים, חומציות ציפי נקייה מאזנת את אופי הפירות המתוקים וכתוצאה מכך חיך בהיר ורענן. כאשר שרדונה באיכות טובה משמש שרדונה לא מכוסה לוקח על רמה חדשה לגמרי של עומק ועוצמה.