קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות6
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון מעושן עם פיתות צ'יפס

סלמון מעושן עם פיתות צ'יפס
סלמון מעושן Tarama עם פיתות צ'יפס דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 9 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 81 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חומץ מזוקק, טארמה, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: סלמון מעושן עם פיתות צ'יפס, סלמון מעושן עם פיתות צ'יפס, ו צ'ילי, ליים ופפריקה מעושנת פיתה צ' יפס.

הוראות

1
מערבבים לחם וחלב בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
בואו להשרות 5 דקות, משליך להרטיב. לסחוט לחם לשחרר חלב; חלב מילואים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
3
מניחים לחם במעבד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
4
הוסף הבא 4 מרכיבים; להתמזג עד חלקה. עם מכונת ריצה, בהדרגה להוסיף 5 כפות שמן זית; להעביר לקערה בינונית. מערבבים בטראמה, 2 כפות שמיר, ומספיק חלב שמור על ידי כפות כדי להגיע עקביות להפיץ. מתבלים במלח ופלפל. לעשות קדימה: ניתן לעשות 6 שעות קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
יוצקים מספיק שמן זית למחבת גדולה כדי לכסות את התחתית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
חום שמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מוסיפים משולשי פיתות ומבשלים עד חום בהיר, כ 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת1/4 כוס מרגרינה מופחתת שומן, מומסת
8
להעביר מגבות נייר וניקוז.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
9
מניחים קערה של סלמון tarama במרכז מגש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מקשטים עם קוויאר סלמון ושמיר. להקיף עם שבבי פיתה ומגישים. מידע נוסף Tarama נמכר בסופרמרקטים רבים בחנויות מזון מיוחדות ובשווקים יווניים.
מרכיבים שתצטרך
קוויאר סלמוןקוויאר סלמון
פיתות צ ' יפספיתות צ ' יפס
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון בתפריט? נסה זיווג עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.