קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות71
מגזין

סלמון מצופה בפלפל עם טפטוף סויה

סלמון מצופה בפלפל עם טפטוף סויה
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? סלמון מצופה בפלפל עם טפטוף סויה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 283 קלוריות. אם יש לכם פילה סלמון, פלפל, זרעי שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. עם כפית ציון של 85% המנה הזו מעולה. נסו סלמון מצופה בפלפל שחור, סלמון מצופה בפלפל עם חומוס שום, ו סלמון מצופה בפלפל ברוטב זית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב הראשון 5 מרכיבים במנה רדודה. לדלות את שני הצדדים של סלמון בתערובת פלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
סלמוןסלמון
3
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מוסיפים סלמון; מבשלים 2 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
5
אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
טפטוף פילה באופן שווה עם רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.