סלמון עליון דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן,, מתכון pescatarian מגישה 2 . מנה אחת מכילה 217 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 23 גרם שומן. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך סטייקים סלמון, מיץ לימון, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 9%. נסו אטריות סלמון עליון, אספרגוס העליון, ו ברוקולי עליון (מתכונים דומים).
הוראות
1
יש לשטוף סטייקים סלמון יבש לטפוח. בתבנית אפייה מרובעת של 8 אינץ', מערבבים מיץ לימון, חמאה, ווסטרשייר, מלח, פפריקה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
סטייק סלמון
מיץ לימון
פפריקה
חמאה
פלפל
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
מוסיפים סלמון והופכים למעיל, ואז מניחים סטייקים זה לצד זה.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
סטייק.
3
אופים בתנור 400 במשך 10 דקות; להפוך דגים מעל כפית חלק מתערובת הרוטב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
דגים
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
אופים עד דגים הוא אטום אבל עדיין לח-מחפש במרכז (לחתוך לבדוק), 10 עד 15 דקות יותר.
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה חנה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.