סלמון עם זיגוג ג'ינג'ר-כתום
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 86 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פלפל, ג'ינג'ר, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון עם זיגוג זנגביל, סלמון מהיר עם זיגוג זנגביל, ו סלמון עם זיגוג ג'ינג'ר פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את מיץ התפוזים ואת 4 החומרים הבאים (דרך פרוסות זנגביל) בסיר בינוני ומביאים את התערובת לרתיחה; מבשלים 8 דקות או עד הזיגוג מעובה וסירופ.
הסר את פרוסות הג ' ינג ' ר, ולהשליך.
בינתיים, לשלב קמח, מלח ופלפל בצלחת רדודה. ואז לדלות סלמון בתערובת קמח.
מחממים את שמן הזית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לצרוב את הסלמון במשך 4 דקות או עד זהב עמוק.
מברשת שני הצדדים של הדג עם זיגוג מחומם.
מניחים את הסלמון, הצד הצרוב למעלה, על תבנית אפייה זה מרופד בנייר כסף ומצופה קלות עם ספריי בישול.
סיים לבשל את הסלמון בתנור שחומם מראש 425 דקות או עד מחומם דרך ואטום באמצע.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה]()
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.