קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון עם זיגוג ג'ינג'ר-כתום

סלמון עם זיגוג ג'ינג'ר-כתום
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 86 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך פלפל, ג'ינג'ר, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלמון עם זיגוג זנגביל, סלמון מהיר עם זיגוג זנגביל, ו סלמון עם זיגוג ג'ינג'ר פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את מיץ התפוזים ואת 4 החומרים הבאים (דרך פרוסות זנגביל) בסיר בינוני ומביאים את התערובת לרתיחה; מבשלים 8 דקות או עד הזיגוג מעובה וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
הסר את פרוסות הג ' ינג ' ר, ולהשליך.
מרכיבים שתצטרך
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
3
בינתיים, לשלב קמח, מלח ופלפל בצלחת רדודה. ואז לדלות סלמון בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מחממים את שמן הזית במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. עבודה בקבוצות, לצרוב את הסלמון במשך 4 דקות או עד זהב עמוק.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מברשת שני הצדדים של הדג עם זיגוג מחומם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
6
מניחים את הסלמון, הצד הצרוב למעלה, על תבנית אפייה זה מרופד בנייר כסף ומצופה קלות עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
7
סיים לבשל את הסלמון בתנור שחומם מראש 425 דקות או עד מחומם דרך ואטום באמצע.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
8
מקשטים עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. היקב האן סנטה לוסיה Highlands שרדונה עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
האן יקב סנטה לוצ ' יה הר שרדונה
עשיר ושכבות, עם הערות משיי של אפרסק, נקטרינה, אגס בשל ווניל.