להוסיף צלפים ושום ו sauté עד השום מתחיל צבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים יין לבן ומבשלים עד מופחת בחצי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים קצפת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הרוטב מתעבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף, על 10 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. לחמם מחדש לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )
4
להביא חצי וחצי, 1/2 כוס מים, ומלח להרתיח בסיר גדול כבד. בהדרגה להקציף גרגרים מיידיים. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אינסטנט פודינג לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מוסיפים גבינת מונטריי ומערבבים עד מומס וחלק. גריסים העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
גריסים מיידיים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
הסר מהחום. כיסוי כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטריי
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 אונקיות צ'דר מגורר
7
בינתיים, מברשת סלמון עם שמן, ואז מפזרים מלח ופלפל.
8
חום כבד מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן