קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

סלמון עם שיבולת שועל וצלפים-רוטב שמנת

סלמון עם שיבולת שועל וצלפים-רוטב שמנת

הוראות

1
להוסיף צלפים ושום ו sauté עד השום מתחיל צבע, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
2
מוסיפים יין לבן ומבשלים עד מופחת בחצי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3
מוסיפים קצפת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני ומבשל עד הרוטב מתעבה מספיק כדי מעיל בחזרה של כף, על 10 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. לחמם מחדש לפני השימוש.)
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
4
להביא חצי וחצי, 1/2 כוס מים, ומלח להרתיח בסיר גדול כבד. בהדרגה להקציף גרגרים מיידיים. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד שהתערובת מתעבה, ערבוב מדי פעם, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5
מוסיפים גבינת מונטריי ומערבבים עד מומס וחלק. גריסים העונה לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחציחצי וחצי
גריסים מיידייםגריסים מיידיים
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
6
הסר מהחום. כיסוי כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
7
בינתיים, מברשת סלמון עם שמן, ואז מפזרים מלח ופלפל.
8
חום כבד מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
מוסיפים סלמון ומבשלים עד אטום במרכז, כ 4 דקות לכל צד.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מניחים כפית של שיבולת שועל במרכז כל אחד 4 קערות רדודות. רוטב כפות סביב שיבולת שועל. שיבולת שועל ורוטב עם סלמון ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
11
Place spoonful of grits in center of each of 4 shallow bowls. Spoon sauce around grits. Top grits and sauce with salmon and serve.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)