זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו סלמון לימון-אורגנו עם עגבניות צלויות, סלמון צלוי באיטיות עם עגבניות שרי וקוסקוס, ו סלמון צלוי באיטיות עם עגבניות שרי וקוסקוס (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 121°.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
לזרוק עגבניות עם סוכר, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולסדר, לחתוך צדדים למטה, במחבת אפייה רדודה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
שמן חום במחבת כבדה 9 עד 10 אינץ ' על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל שום, ערבוב מדי פעם, עד זהב חיוור, 1 עד 2 דקות. מערבבים בזיליקום ועלי אורגנו שלמים, ואז לשפוך שמן על עגבניות. עגבניות צלויות עד רך מאוד אבל לא מתפרק, 2 1/4 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
להעביר עגבניות עם מרית לצלחת גדולה, ואז לשפוך שמן דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה קטנה או כוס מדידה, השלכת מוצקים. מערבבים אורגנו קצוץ,גרידה, מיץ, ונותר 1/4 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
חום 2 כפיות שמן זית בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז טוסט קוסקוס, ערבוב מדי פעם, עד הזהב ריחני וחיוור, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים מרק, מים ומלח ומבשלים, מכוסים, עד שנוזל נספג וקוסקוס הוא אל דנטה, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן מערבבים 2 1/2 כפות שמן אורגנו לימון. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
1
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 260°. קו 17 על ידי 12 אינץ ' תבנית אפייה רדודה עם רדיד.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץ
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מסדרים סלמון, צד העור למטה, במחבת אפייה, ולאחר מכן טפטוף עם שמן זית, משפשף אותו על צמרות של פילה, ומפזרים מלח. סלמון צלוי עד שזה עתה מבושל דרך, 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
מיונז, ועוד, לפי הצורך
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
3
מחלקים קוסקוס בין 6 צלחות. הרם בשר סלמון מעור עם מרית מחוררת והעביר פילה לכל מיטה של קוסקוס. שים 2 חצאי עגבניות על כל צלחת, ואז מפזרים סלמון עם זיתים טפטוף עם קצת שמן אורגנו לימון.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בלילת לחם תירס
מיונז, ועוד, לפי הצורך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
עגבניות ניתן קלוי 3 ימים קדימה ומקורר בשמן במיכל אטום. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.