קושימומחה
מוכן ב25 שעות
מנות6
ציון בריאות100
מגזין

סלמון פראי עם קוסקוס פנינה, עגבניות צלויות באיטיות ושמן אורגנו לימון

סלמון פראי עם קוסקוס פנינה, עגבניות צלויות באיטיות ושמן אורגנו לימון
זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו סלמון לימון-אורגנו עם עגבניות צלויות, סלמון צלוי באיטיות עם עגבניות שרי וקוסקוס, ו סלמון צלוי באיטיות עם עגבניות שרי וקוסקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 121°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
לזרוק עגבניות עם סוכר, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולסדר, לחתוך צדדים למטה, במחבת אפייה רדודה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
שמן חום במחבת כבדה 9 עד 10 אינץ ' על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל שום, ערבוב מדי פעם, עד זהב חיוור, 1 עד 2 דקות. מערבבים בזיליקום ועלי אורגנו שלמים, ואז לשפוך שמן על עגבניות. עגבניות צלויות עד רך מאוד אבל לא מתפרק, 2 1/4 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר עגבניות עם מרית לצלחת גדולה, ואז לשפוך שמן דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה קטנה או כוס מדידה, השלכת מוצקים. מערבבים אורגנו קצוץ,גרידה, מיץ, ונותר 1/4 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
1
חום 2 כפיות שמן זית בסיר כבד 3 ליטר מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז טוסט קוסקוס, ערבוב מדי פעם, עד הזהב ריחני וחיוור, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים מרק, מים ומלח ומבשלים, מכוסים, עד שנוזל נספג וקוסקוס הוא אל דנטה, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
הסר מהחום ולתת לעמוד, מכוסה, 10 דקות, ולאחר מכן מערבבים 2 1/2 כפות שמן אורגנו לימון. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
1
מניחים מתלה תנור בשליש העליון של התנור ומחממים תנור ל 260°. קו 17 על ידי 12 אינץ ' תבנית אפייה רדודה עם רדיד.
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מסדרים סלמון, צד העור למטה, במחבת אפייה, ולאחר מכן טפטוף עם שמן זית, משפשף אותו על צמרות של פילה, ומפזרים מלח. סלמון צלוי עד שזה עתה מבושל דרך, 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
3
מחלקים קוסקוס בין 6 צלחות. הרם בשר סלמון מעור עם מרית מחוררת והעביר פילה לכל מיטה של קוסקוס. שים 2 חצאי עגבניות על כל צלחת, ואז מפזרים סלמון עם זיתים טפטוף עם קצת שמן אורגנו לימון.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1
עגבניות ניתן קלוי 3 ימים קדימה ומקורר בשמן במיכל אטום. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
דַק-דַק-

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.