קושימומחה
מוכן ב1 ש, 7 דק.
מנות4
ציון בריאות83
מגזין

סלמון צדפות נהר קולומביה עם ראגו פטריות בר וקרוקטים של תפוחי אדמה

סלמון צדפות נהר קולומביה עם ראגו פטריות בר וקרוקטים של תפוחי אדמה
סקאלופין של סלמון נהר קולומביה עם ראגו פטריות בר וקרוקטים תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 64% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 1702 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 116 גרם שומן למנה. אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה, אגוזי לוז באורגון, שאלוט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש באגוזי הלוז אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כמו קינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -7 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מדהים של 83%. נסו צלי פסיון עם פטריות בר, תפוחי אדמה ובייקון ראגו, סלמון נהר נחושת פראי עם בורה בלאן ורוטב צ'יפוטלה אוכמניות, ו סלמון נהר נחושת פראי בגריל עם רוטב צ'ילי האץ' אוכמניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מתבלים פילה סלמון במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פילה סלמוןפילה סלמון
3
מערבבים יחד מיץ לימון ורוטב ווסטרשייר ויוצקים על פילה הסלמון.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
פילה סלמוןפילה סלמון
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
4
קולים את הסלמון בשמן זית במחבת משני הצדדים עד להזהבה, כ -2 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
במחבת נקייה מחממים 1/4 כוס שמן זית לעישון קל.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים פטריות מנוקות וחתוכות ומטגנים בחום גבוה עד חום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
7
מוציאים מהמחבת ומוסיפים 1 כף חמאה ושאלוט קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
קולים עד להזהבה.
9
מוסיפים את ציר המדירה והעגל ומצמצמים לעקביות סירופית.
מרכיבים שתצטרך
ציר עגלציר עגל
מדיירהמדיירה
10
מוסיפים שמנת, עשבי תיבול, פטריות וחתיכות קטנות מהחמאה שנותרה ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
11
מניחים על גבי סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
12
מגישים עם קרוקט תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
13
חותכים את תפוחי האדמה לחתיכות בגודל 2 אינץ', ומבשלים במי מלח עד שהמזלג רך.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
14
מסננים מים מתפוחי האדמה ואז מניחים את הסיר בחזרה על האש.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
15
מוסיפים את תפוחי האדמה לסיר ומאדים במשך 2 עד 3 דקות לייבוש תפוחי האדמה היטב. מועכים את תפוחי האדמה עד לקבלת קרם. בזמן שהם עדיין חמים, מוסיפים חמאה, חלמונים, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
16
מערבבים היטב עם כף עץ עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
17
בואו להתקרר עד קל לטפל. יוצרים תפוחי אדמה לכדורים בגודל כדור גולף.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
18
מקציפים את הביצה ומניחים לקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
19
מערבבים יחד אגוזי לוז ופירורי לחם בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
אגוזי לוזאגוזי לוז
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
20
מגלגלים כדורי תפוחי אדמה בקמח, ואז לביצה הטרופה, ואז לתערובת פירורי אגוזי לוז / לחם.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי לוזאגוזי לוז
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
אחוז שומןאחוז שומן
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
21
מקום כדורים במקרר ולתת לעמוד במשך 2 שעות.
22
מחממים שמן ל -350 מעלות צלזיוס בקדרה של 1 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
23
מניחים כדורי תפוחי אדמה בשמן ומטגנים עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
24
מוציאים מהשמן ומניחים על מגבת נייר לספיגת עודפי שמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
25
מגישים עם סלמון.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

מרכיבים

3largesאפיית תפוחי אדמה, כמו רוסטים, קלופיםאפיית תפוחי אדמה, כמו רוסטים, קלופים4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם לבןפירורי לחם לבן113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה, בתוספת 7 כפותחמאה, בתוספת 7 כפות9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן קנולה לטיגוןשמן קנולה לטיגון1sprigצ'רביל טריצ'רביל טרי4חלמוניםחלמונים1sprigחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוז באורגון קצוצים דקאגוזי לוז באורגון קצוצים דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1לימון, juicedלימון, juiced1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמדיירהמדיירה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות בר מגוונותפטריות בר מגוונות4ריבס, קצוץ טרי או קפואמוסקטמוסקט4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה סלמון, פרוס לפרוסות 3 אונקיותפילה סלמון, פרוס לפרוסות 3 אונקיות4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלוט קצוציםשאלוט קצוצים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקציר עגל מופחתציר עגל מופחת1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לבןקמח לבן1ביצה שלמהביצה שלמה11 קילו קישואים,רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
שאטו סטי. מישל אינדיאן וולס שרדונה יין
"אינדיאן וולס שרדונה שלנו מספק אופי פירות טרופיים מושך אופייני לאתרים חמים כמו מדרון וואהלוק. אני אוהב את טעמי האננס והבשר הבשלים של שרדונה ואת המרקם העשיר והקרמי. נסה את זה עם צדפות, סקמפי או פסטה עם רטבים עשירים."- בוב ברטאו