סלמון צלוי חרדל עם סלט תפוחי אדמה חדש
סלמון צלוי חרדל עם סלט תפוחי אדמה חדש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 484 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא את קרם פרש, שמיר, פילה סלמון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. עם כפית נסו סלמון צלוי עם שום, חרדל ועשבי תיבול, סלמון צלוי עם זיגוג חרדל עשבי תיבול, ו סלמון צלוי עם זיגוג כתום-חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור ל 6 אינץ ' מתחת למקור חום; מטלית חום.
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני, מכסים במים קרים, ומביאים לרתיחה.
להוסיף 1 כפית מלח, להפחית את החום, ומבשלים עד מכרז, על 15 דקות.
מסננים, לרוץ מתחת למים קרים כדי להתקרר, ואז לחתוך לרבעים. בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את frache crme או שמנת חמוצה, 1 כף מיץ לימון, 1 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מערבבים את תפוחי האדמה ושומר; להפריש.
מניחים את הסלמון על קלף-או נייר מצופה תבנית אפייה. בקערה קטנה, לשלב את החרדל ומיץ לימון הנותרים.
מורחים על החלק העליון של הסלמון. לצלות עד הסלמון הוא באותו צבע לאורך כל, 6 עד 8 דקות, בהתאם לעובי. מחלקים את הסלמון והסלט בין צלחות בודדות ומפזרים את השמיר. שדרוג: לקבלת דחיפה snappy, licoricey, להזמין את העלים הירוקים של השומר ולערבב אותם עם שמיר לפני garnishing.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות יין טיילר יקב סנטה ברברה מחוז שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -30 דולר לבקבוק.
יקב טיילר סנטה ברברה קאונטי שרדונה
2015 הביא את הבציר המוקדם של העשור עד כה. לאחר הבציר הגדול של 2013 ו-2014 והבצורת המתמשכת, הגפנים יוצרות חלק קטן מהפרי מהשנתיים הקודמות. הם היו למטה כ 30% בסך הכל אבל התוצאה הייתה איכות יוצאת דופן יינות עמוקים, חזקים עם חומציות רבה. פרי הדר, אניס, תמיסת מלח ואנרגטי.