סלמון צלוי שלם עם זיגוג חמאה כתומה
סלמון צלוי שלם עם זיגוג חמאה כתומה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פלפל, יין, תפוזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 18 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם כתום חמוציות עם זיגוג חמאה כתומה, סלמון עם זיגוג ג'ינג'ר-כתום, ו סטייק סלמון עם זיגוג כתום-בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
לסחוט מיץ מ הנותרים 2 תפוזים לסיר קטן; מחבת מקום מעל חום בינוני גבוה, ולהביא מיץ לרתיחה.
מוסיפים חמאה ומערבבים עד שנמסו; מסירים מחבת מהחום.
מברשת סלמון עם תערובת מיץ תפוזים.
מניחים מחבת צלייה בתנור, וסלמון צלוי, מתבלים כל 10 דקות בתערובת מיץ תפוזים, עד שהעור פריך וזהוב כהה ובשר ורוד ומוצק למגע, בערך 1 שעה. אם הראש או הזנב של דגים להיות כהה מדי, בעדינות לקפל רדיד אלומיניום עליהם.
הסר מחבת מהתנור; יוצקים יין למחבת כדי לעזור לשחרר סלמון. באמצעות cheesecloth כדי לעזור להרים דגים, בזהירות להעביר מגש הגשה. בעדינות להסיר cheesecloth מתחת לדגים, ולהגיש.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
![פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה]()
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.