קושימומחה
מוכן ב1 ש, 18 דק.
מנות12
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלמון צלוי שלם עם זיגוג חמאה כתומה

סלמון צלוי שלם עם זיגוג חמאה כתומה
סלמון צלוי שלם עם זיגוג חמאה כתומה נטול גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני ומספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 88 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם פלפל, יין, תפוזים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 18 דקות. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם כתום חמוציות עם זיגוג חמאה כתומה, סלמון עם זיגוג ג'ינג'ר-כתום, ו סטייק סלמון עם זיגוג כתום-בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לסחוט מיץ מ הנותרים 2 תפוזים לסיר קטן; מחבת מקום מעל חום בינוני גבוה, ולהביא מיץ לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים חמאה ומערבבים עד שנמסו; מסירים מחבת מהחום.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מברשת סלמון עם תערובת מיץ תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
4
מניחים מחבת צלייה בתנור, וסלמון צלוי, מתבלים כל 10 דקות בתערובת מיץ תפוזים, עד שהעור פריך וזהוב כהה ובשר ורוד ומוצק למגע, בערך 1 שעה. אם הראש או הזנב של דגים להיות כהה מדי, בעדינות לקפל רדיד אלומיניום עליהם.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הסר מחבת מהתנור; יוצקים יין למחבת כדי לעזור לשחרר סלמון. באמצעות cheesecloth כדי לעזור להרים דגים, בזהירות להעביר מגש הגשה. בעדינות להסיר cheesecloth מתחת לדגים, ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
פולי ג ' ונסון קרנרוס שרדונה
ניחוחות מרוכזים ומורכבים ב-2016 שרדונה קרנרוס שלנו. הערות של אפרסק בגריל, אגס, קרואסון בחמאה, ווניל להגדיר את הבמה לשרדונה עשיר, בעל גוף מלא. ניחוחות להרחיב על החיך עם טעמים מעוררי תיאבון של אגס, פריך תפוחים, יערה, קוקוס קלוי, וופל וניל. האיזון והמבנה של יין זה יחד עם חומציותו הבהירה הופכים אותו ליין ראוי לגילו להנאה במשך מספר שנים. תיהנו מהיופי הזה עם עוף צלוי עסיסי וריזוטו פטריות בר.