סלמון קטה פראי באלסקה מתבשל בחלב קוקוס
הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. אם יש לך עלה כופף, שמן canolan, אורז חם, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בחלב קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג חלב קוקוס כקינוח. נסו למרק חלב קוקוס עם סלמון בר וכרוב, כריכי סלמון אלסקה פראיים, ו פילה סלמון אלסקה פראי (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף את פילה הדגים להתייבש. עם מגבות נייר.
חותכים אותו לחתיכות 2 אינץ'.
מחממים את השמן בתנור הולנדי עם מכסה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ וכמעט מעשן.
מוסיפים את עור הדגים לסיר ומבשלים, עד שהעור פריך מאוד ומשחרר את עצמו מהסיר. אל תתפתו להזיז את הדגים עד שהם ישחררו את עצמם. מנמיכים את החום בינוני, להפוך את הדגים ומבשלים עוד 2 או 3 דקות. זה לא צריך להיות מבושל כל הדרך דרך בשלב זה. להעביר את הדג לצלחת מרופדת נייר מגבת כדי לנקז, צד העור למעלה. בעוד המחבת עדיין חמה בזהירות לנגב את השמן העודף מן הסיר באמצעות צרור גדול מספיק של מגבות נייר כדי להגן על הידיים מפני שריפה.
שים את הדג המנוקז בחזרה במחבת, צד העור למעלה.
מוסיפים שום, עגבניות קצוצות, רסק קארי, חלב קוקוס, עלי כושון, מלח ופלפל. כיסוי ומבשלים 20 דקות.