קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות99
מגזין

סלמון קרש ארז בגריל עם רוטב זעפרן פלפל צהוב

סלמון קרש ארז בגריל עם רוטב זעפרן פלפל צהוב
סלמון קרש ארז בגריל עם רוטב זעפרן פלפל צהוב דורש כ 1 שעה ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, פסקטריאן וקטוגני משרת 4 . מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 35 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל 418 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. הרביעי ביולי יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. אם יש לכם קרשי ארז בגודל 12 על 12 אינץ', חומץ יין אורז, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מרהיב של 82%. מתכונים דומים: סלמון ארז-קרש בגריל, קרש ארז-סלמון בגריל, ו סלמון קרש ארז בגריל.

הוראות

1
מחממים גריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מוציאים את הקרשים מהמים ומניחים על הגריל עד שהם חמים. הכינו 4 גיליונות נייר אלומיניום חתוכים לגיליונות בגודל 16 על 16 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
הסר את הקרשים בעזרת מלקחיים והניח 1 קרש במרכז כל פיסת נייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מברישים את הסלמון משני הצדדים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. עוטפים את האלומיניום סביב הסלמון, מחזירים לגריל ומבשלים כ -10 דקות או עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מוציאים כל פילה מהקרש ומזלפים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
בבלנדר או במעבד מזון, שלבו את הפלפלים, החומץ, השום, הזעפרן, הדבש והחרדל וערבבו 30 שניות. כשהמנוע פועל, הוסיפו לאט את השמן עד שהוא מתחלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
זעפרןזעפרן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות

יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן

פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם הבחירות המובילות שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום קליל ודל טאנין כמו פינו נואר משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ברוקס וילמט ואלי פינו נואר. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-25 דולר.
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
ברוקס וילמט ואלי פינו נואר
אף מבושם יפהפה של ריבת דובדבנים עשירה, חמוציות חג ההודיה עם קליפת תפוז מגוררת, פטריות מורל וכמהין שחורה. תו גבוה נפלא של תה שחור, עור ופוטפורי. היין כל כך עסיסי בפה, ציפוי החיך עם דובדבן עשיר, כהה, פטל חם, דומדמניות אדומות ושזיף שחור. יש ארציות נפלאה של פטריות פורטבלה על הגריל, ירקות קלויים, שומן בייקון ובשר מעושן. פינו זהמסיים עם פירות בשלים, אדמה ומורכבות ורמז של עלה עגבניות וארציות. פשוט טעים!