קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות10
ציון בריאות2
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלסה ורדה

סלסה ורדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל סלסה ורדה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 49 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך tomatillos-הקליפה, בצל, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, ו סלסה ורדה בסיסית (סלסה טומטילו מקסיקנית) (מתכונים דומים).

הוראות

1
בבלנדר, לשלב את הטומטילו, כוסברה, סראנו, בצל ושום פירה עד חלקה. בסיר בינוני, מחממים את שמן הירקות.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הסלסה, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום מתון עד מופחת 2 1/2 כוסות, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
בואו מגניב.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. ה-Adelsheim Pinot Noir (חצי בקבוק) עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
Adelsheim פינו נואר (חצי בקבוק)
עם מגוון רחב של מקורות ושיבוטים, היין הזה מציג ניחוחות אדומים pf דובדבן מסוכר, רימון ופטל על האף ואת החיך. בנוסף, אחד מוצא מגע קל של תבלינים חומים כמו אגוז מוסקט, קינמון, כל התבלינים. נאמן לסגנון הבית שלנו, הוא מעוצב באלגנטיות עם משולב בצורה חלקה, משיי, polishedtannins. זוג זה עם סלמון, ahi, עגל, בשר חזיר, עוף( חושב ברווז), בשר בקר צמחוני מנות.