סלסה צלויה ורדה
רוטב סלסה ורדה קלוי יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 12 מנות. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 22 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לך מלח, שום, tomatillos, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו עגבניות צלויות סלסה ורדה וסלסה ורדה גוואקמולי, סלסה Tomatillo קלוי (סלסה ורדה), ו סלסה Tomatillo קלוי (סלסה ורדה) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הירקות על תבנית האפייה, חותכים את הצדדים של העגבניות והבצל למעלה. צלי במשך 20 דקות.
הסר את השום ואת כל הירקות כי הם חומים, ולהפוך את התנור על צלייה. לצלות עד הירקות להיות השחמה על גבי אבל לא לשרוף. צפה מקרוב ולהסיר ירקות בודדים לפני שהם שורפים. כאשר כל השחמה, לשים אותם לתוך מעבד מזון דופק לקצוץ.
מוסיפים את המלח ואת מיץ ליים ולעבד עד מעורבב היטב.
מגישים עם צ 'יפס טורטייה או על גבי אנצ' ילדות או בוריטוס.