קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות26
מגזין

סלק במרינדה עם מולסה רימונים ופפיטס קלוי

סלק במרינדה עם מולסה רימונים ופפיטס קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק במרינדה עם מולסה רימונים ו Pepitas קלוי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך מולסה רימונים, שמן זית, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: Pepitas קלוי חריף, פלאן תפוח קרמל עם Pepitas קלוי, ו חומוס חמאה צלוי עם פפיטס קלוי.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול שלושה רבעים מלאים במים קרים ומוסיפים את הסלק.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מפזרים את המים בנדיבות עם מלח כשר. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים בעדינות עד הסלק רך כאשר פירסינג עם קצה הסכין, 30 עד 35 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
סלקסלק
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
3
לנקז ולתת מגניב במשך כ -10 דקות.
4
לקלף את הסלק על ידי" לנגב " את העור עם מגבת מטבח. חתוך את החלקים הקשים של החלק העליון והתחתון עם סכין קטנה וחתוך כל סלק ל 6 עד 8 טריזים, כמו טריזים של תפוז.
מרכיבים שתצטרך
כתוםכתום
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
סכיןסכין
5
שים את הסלק בקערה.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
לטאטא יחד חומץ סיידר, חומץ בלסמי, מולסה רימון, סוכר חום ומלח ים ופלפל לטעום בקערה אחרת עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימוניםמולסה רימונים
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
מלח ופלפלמלח ופלפל
חומץ תפוחיםחומץ תפוחים
סוכר חוםסוכר חום
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
7
הוסף את הסלק וזרוק ביסודיות מעיל. להשרות במקרר במשך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלקסלק
8
כאשר מוכן לשרת, מוסיפים את שמן הזית ומערבבים כדי מעיל הסלק. טעם לתיבול, הוספת מלח ים ופלפל יותר במידת הצורך. למעלה עם pepitas.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
תיבולתיבול
זרעי דלעתזרעי דלעת
סלקסלק