סלק במרינדה עם מולסה רימונים ופפיטס קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סלק במרינדה עם מולסה רימונים ו Pepitas קלוי. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 135 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. אם יש לך מולסה רימונים, שמן זית, פלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכונים דומים: Pepitas קלוי חריף, פלאן תפוח קרמל עם Pepitas קלוי, ו חומוס חמאה צלוי עם פפיטס קלוי.
הוראות
ממלאים סיר גדול שלושה רבעים מלאים במים קרים ומוסיפים את הסלק.
מפזרים את המים בנדיבות עם מלח כשר. מביאים לרתיחה על חום בינוני, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים בעדינות עד הסלק רך כאשר פירסינג עם קצה הסכין, 30 עד 35 דקות.
לנקז ולתת מגניב במשך כ -10 דקות.
לקלף את הסלק על ידי" לנגב " את העור עם מגבת מטבח. חתוך את החלקים הקשים של החלק העליון והתחתון עם סכין קטנה וחתוך כל סלק ל 6 עד 8 טריזים, כמו טריזים של תפוז.
לטאטא יחד חומץ סיידר, חומץ בלסמי, מולסה רימון, סוכר חום ומלח ים ופלפל לטעום בקערה אחרת עד הסוכר מתמוסס.
הוסף את הסלק וזרוק ביסודיות מעיל. להשרות במקרר במשך 10 עד 15 דקות.
כאשר מוכן לשרת, מוסיפים את שמן הזית ומערבבים כדי מעיל הסלק. טעם לתיבול, הוספת מלח ים ופלפל יותר במידת הצורך. למעלה עם pepitas.