סלק, גבינת עיזים וסלט אבוקדו
סלק, גבינת עיזים וסלט אבוקדו יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 303 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך פלפל, גרידה כתומה, גרגיר הנחלים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: סלק, אבוקדו וסלט גבינת עיזים, סלק, גבינת עיזים וסלט אבוקדו, ו ארוחת ערב: סלק, אבוקדו וסלט גבינת עיזים.
הוראות
לקצץ סלק הגבעולים 1 אינץ'; לשטוף בעדינות, ולמקם 3 1/2-qt. סיר עם מים לכסות. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 25 עד 30 דקות או עד מכרז.
הסר סלק מחום; לנקז, לשטוף, להתקרר לחלוטין (כ -25 עד 30 דקות). מקלפים וחותכים סלק לשמונים.
להקציף יחד גרידת תפוז הבא 3 מרכיבים. בהדרגה להוסיף שמן זית בזרם איטי, יציב, לטאטא עד מעורבב.
קו מגש הגשה עם גרגיר הנחלים. מסדרים סלק ופרוסות אבוקדו בשורות מתחלפות (2 כל אחד) על גבי גרגיר הנחלים.
מפזרים גבינת עיזים, בצל ופלפל טחון טרי לפי הטעם.
* 1 (6-עוז.) חבילת תרד תינוק טרי ניתן להחליף.