סלק, חומוס ומטבל שקדים עם פיתות צ'יפס
סלק, חומוס, ומטבל שקדים עם צ'יפס פיתה יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 487 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. אם יש לך חומץ יין, שמן זית, שקדים חתוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מרק חומוס עם צ'יפס פיתה מתובל, חומוס סלק צלוי עם פיתות תוצרת בית, ו יוונית אלת חומוס + קינואה נאצ'וס עם פיתות צ' יפס (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל סלק בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים עד למכרז, על 12 דקות.
מוסיפים שעועית גרבנזו, 3/4 כוס שמן, שקדים ושום. להתמזג עד חלקה.
מוסיפים 1 1/2 כפות חומץ יין אדום ומערבבים היטב. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל וחומץ נוסף, אם תרצה בכך.
מעביר מטבל לקערה בינונית. ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מברשת פיתות לחם משני הצדדים עם שמן; מפזרים קלות עם מלח ופלפל.
חותכים כל לחם ל 8 טריזים. סדר טריזים על גליונות אפייה מעוטרים.
אופים עד חום קל פריך, על 12 דקות. צ ' יפס מגניב על סדינים.
מניחים טבילה במרכז מגש. להקיף עם שבבים ומגישים.