קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות17
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלק מוקרם עם גבינת עיזים וירקות

סלק מוקרם עם גבינת עיזים וירקות
סלק גראטן עם גבינת עיזים וירקות עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חלב, גרידת לימון, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו חביתת סלק קלויה עם סלק ירוק, שאלוט וגבינת עיזים, ירקות שמנת שן הארי וגבינת עיזים מוקרמים, ו ריזוטו סלק אדום עם חרדל ירוק וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל-350 ° F ומשמנים קלות את תבנית האפייה בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
שים כפפות מטבח חד פעמיות וקוצצים את הגבעולים וחולצות ירוקות את הסלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
3
חותכים את השורש ואת קצות הגבעול של כל שורש סלק כך שכל קצה הוא שטוח. בעדינות לשטוף את שורשי סלק בכיור לקלף אותם עם מקלף ירקות. פרוס את הסלק הקלוף דק מאוד עם מנדולינה-הפרוסות צריכות להיות בעובי של 1/8 אינץ'. (כל המבצע הזה נעשה בצורה הטובה ביותר בכיור, כדי למנוע ניתזי מיץ סלק.) קו צלחת אפייה מוכנה עם חצי פרוסות סלק, חופפים אותם לפי הצורך כדי ליצור שכבה עבה.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
מנדולינהמנדולינה
4
מפזרים את הפרוסות קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
5
להפריד את העלים הירוקים מן הגבעולים התחתון, עבה.
6
חותכים את הגבעולים למקטעים 1/2 אינץ ' ולשטוף אותם היטב.
7
מסננים ומניחים בצד בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
חותכים כל עלה סלק לשניים, ולאחר מכן לרצועות דקות. לשטוף היטב לנקז ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
9
הגדר עמוק 10 אינץ מחבת sauté מעל חום בינוני ולהוסיף רסס נדיב של שמן זית. כאשר השמן מנצנץ, מוסיפים את השום הטחון ומבשלים לרגע, ואז מוסיפים את גבעולי הסלק הקצוצים. לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיפים את הסרטים של סלק ירקות ומערבבים אותם.
מרכיבים שתצטרך
סלק ירוקסלק ירוק
11
מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים לעתים קרובות, במשך 5 דקות נוספות, או עד שהירוקים קמלים מעט. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ירוקירוק
12
השתמש בכפית מחוררת כדי להרים את גבעולי הסלק והירוקים, משאיר כל נוזל נוסף מאחור במחבת.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מורחים את הירוקים והגבעולים באופן שווה על סלק פרוס בתבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
14
מפזרים את גבינת העיזים המתפוררת באופן שווה על הירוקים. למעלה עם פרוסות הסלק שנותרו, שוב חופפים אותם לפי הצורך כדי ליצור שכבה עבה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ירוקירוק
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
15
מפזרים אותם קלות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
16
יוצקים את החלב באופן שווה על הסלק.
מרכיבים שתצטרך
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
17
מערבבים את פירורי הלחם, גרידת לימון, ועלים טימין בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
18
מוסיפים קמצוץ מלח ופלפל וטפטוף של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
19
מערבבים עד פירורי הלחם יש את המרקם של חול רטוב, ולאחר מכן להפיץ אותם באופן שווה על השכבה העליונה של סלק.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
20
טפטוף בשמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
21
אופים במשך 1 שעה, או עד סלק רך כאשר פירסינג עם מזלג ופירורי הלחם הם זהובים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שיפונדה של עלי קיילשיפונדה של עלי קייל
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
22
הסר את הצלחת מהתנור ולתת לו לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק