סלק עם זיגוג פטל-כתום
סלק עם זיגוג פטל-כתום נטול גלוטן, וללא לקטוז מנה צדדית. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 110 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא זנגביל טחון, סלק, מרגרינה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: סלק קלוי עם זיגוג בלסמי, סלק אדום וצהוב קלוי עם זיגוג בלסמי, ו רוזה וסלק כבוש פטל.
הוראות
השאר שורש וגבעול 1 אינץ ' על סלק; לשפשף עם מברשת.
מניחים בסיר גדול; מכסים במים, ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 35 דקות או עד מכרז.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
ניקוז; בואו להתקרר. לקצץ את שורשי סלק; לשפשף עורות.
חותכים סלק לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
שלב ריבה ו -5 המרכיבים הבאים במחבת nonstick גדולה; לבשל על חום בינוני גבוה עד ריבה ומרגרינה להמיס, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים סלק; מבשלים עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות.
שלב עמילן תירס להתרכז; מערבבים עד מעורבב היטב.
להוסיף תערובת סלק; לבשל עד עבה מבעבע, ערבוב כל הזמן.