קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

סלק פירוגי

סלק פירוגי
פירוגי סלק יכול להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 47 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סלק, בצל, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : לחם פירוגי, פירושקי, ו פירושקי תוצרת בית.

הוראות

1
מניחים את הסלק והבצל לסיר מעל חום בינוני; מוסיפים כ 1/2 כוס מים, מביאים לרתיחה, ומפחיתים את החום לנמוך. מבשלים עד הסלק הם מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מסננים את המים מהירקות, ומניחים לקערת העבודה של מעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
הוסף את המרגרינה, הפעל את המכונה, ודופק מספר פעמים לקצוץ דק את הסלק.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
4
לטאטא יחד את הביצה והמים עד מעורב היטב, ואז לערבב את הקמח. להפוך את הבצק החוצה על משטח משוריין, ללוש עד חלק וגמיש, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מחלקים את הבצק לשניים, ויוצרים כל חצי לכדור.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
6
לגלגל כדור עד שהוא 1/8 אינץ ' עבה או פחות. באמצעות כוס או חותך עוגיות, לגזור עיגולים בצק. חזור עם הבצק שנותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
7
כדי למלא, מניחים עיגול בצק בכף היד, ומותחים מעט את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
8
מניחים כ 1 כף מילוי הסלק במרכז הבצק, ומקפלים את הבצק על המילוי. צבטו את קצוות הבצק יחד כדי לאטום לחלוטין, והשתמשו באצבע המורה שלכם כדי ליצור חריצים קטנים מקומטים מסביב לקצוות החתומים. אבק pierogi הושלמה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
סלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילובסלק, אדום, זהוב, או Chioggia או כל שילוב
9
ממלאים סיר גדול במים, ומביאים לרתיחה. זרוק את pierogies לתוך המים, 1 או 2 בכל פעם, ומערבבים כדי למנוע מהם דבק. להפחית את החום לרתיחה עדינה, ומבשלים עד pierogies לצוף למעלה, על 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
10
מסננים ומגישים.