סלק פלאפל
סלק פלאפל הוא מתכון מזרחי מידל המשמש 6. מנה אחת מכילה 246 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ממרח טחינה, שקית של סלט סלק, ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 436 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. נסו סלק אפוי פלאפל, סלק פלאפל עם רוטב טחינה, ו פלאפל, ביטרוט וגבינת עזים עוטפת-שבוע צמחוני לאומי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הבצלים עד שמתרככים אך לא צבעוניים.
מוסיפים את הכמון ומבשלים 1 דקות, ואז לגרד את התערובת לתוך מעבד מזון עם חומוס, שני שלישים של סלק מגורד, פירורי הלחם, ביצה וטחינה. יז למשחה מחוספסת, ואז לגרד לתוך קערה ומערבבים את הסלק המגורד הנותרים עם שפע של תיבול.
עם ידיים לחות, צורה לכ -20 כדורים ומרחב על אפיית גיליונות אפייה מרופדת קלף. תירגע עד שתהיה מוכן להגיש.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מברישים את הפלאפלים עם מעט שמן צמחי ואופים במשך 20-25 דקות עד פריך וחם דרך. לחלופין, מחממים שמן 2.5 ס " מ בווק עמוק ומטגנים בקבוצות, מסתובבים, עד פריך וחם.
כדי להגיש, מערבבים את הטחינה עם היוגורט, הסוכר וכמה תיבול, ולאחר מכן לגמוע על הלחם שטוחים עם פלאפל חם או בטמפרטורת החדר, סלק חתוך ועלי סלק או סלט.