סנאפר אדום עם ראגו הים תיכוני נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 659 קלוריות, 89 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שום צלוי, כרישה, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, סנאפר אדום פריך עם סמרטוט של תפוחי אדמה, בצל, ארטישוק, זיתים ירוקים עם רוטב Vierge, ו סנאפר אדום בסגנון ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: תבשיל מלבני
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
במחבת חסינת תנור גדולה מחממים את שמן הזית על אש בינונית, מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים עד למכרז, כ -8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
תנור
4
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח ופלפל, מכסים ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
בצל
5
מוסיפים את היין הלבן, מבשלים במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יין לבן
6
מוסיפים את מלאי הדגים ומביאים לרתיחה ומפחיתים את הנוזל ב -1/
מרכיבים שתצטרך
מלאי דגים
7
לטעום ולהתאים תיבול, במידת הצורך. מנה את תפוחי האדמה ואת הבצל לתוך 6 ערימות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
תפוח אדמה
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מתבלים את הסנאפר האדום במלח.
מרכיבים שתצטרך
סנאפר אדום
מלח
9
מניחים פילה אחד, צד העור למעלה, על כל ערימה של תערובת בצל תפוחי אדמה. פזר את השום הקלוי, עגבניות שרי, זיתים שחורים, טימין ורוזמרין סביב הערימות. מכסים את המחבת עם מכסה או נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שרי
שום קלוי
זיתים שחורים
רוזמרין
תפוח אדמה
בצל
טימין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
רדיד אלומיניום
10
אופים במשך 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מגישים בקערות רדודות עם מיצי הבישול.
ציוד שתשתמש בו
קערה
12
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
13
יש לשטוף את עצמות הדגים ביסודיות בכמה שינויים של מים קרים. בסיר גדול מניחים את עצמות הדגים ומוסיפים את המים הקרים. מביאים לרתיחה איטית מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
מים
דגים
ציוד שתשתמש בו
סיר
14
לרפרף את פני השטח של קצף וזיהומים לייצר ברור, נקי, מלאי טעימות טרי.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
15
מוסיפים את הכרישה, שומר, בצל, סלרי, פטרוזיליה, טימין, פלפלים ועלי דפנה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עלי דפנה
פטרוזיליה
סלרי
שומר
בצל
טימין
כרישה
16
מסננים את המניה וקריר. אחסן את המניה במקרר עד 4 ימים או במקפיא עד 1 חודש.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.