קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

סנאפר אדום שלם עם פונזו

סנאפר אדום שלם עם פונזו
אם יש לכם momiji אורושי, מירין, סאקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, פונזו., ו רוטב פונזו (מתכונים דומים).

הוראות

1
* Momiji Oroshi הוא דייקון מגורד צ ' ילי יפני מיובש כולו. כדי להפוך 1/2 כוס: באח 1 פאונד של דייקון יחד עם 16 צ ' ילי מיובש שהיו ספוג במים חמים במשך 5 דקות.קלות העונה דגים עם מלח בכל רחבי, כולל חללים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צנון דייקוןצנון דייקון
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
תן לדגים לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.לנגב את הלחות המצטברת על פני השטח של הדג עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
חותכים חריץ עמוק 1/2 אינץ לאורך קו האמצע של כל דג, מהראש לזנב. לעשות את זה משני הצדדים; החתכים יעזרו לדגים לבשל מהר יותר ולהפוך אותו קל יותר להתקלף את הגריל flesh.To הפוך את רוטב הטבילה, לחלק את oroshi momiji ו בצל ירוק בין 4 קערות של ponzu; להפריש.מחממים גריל לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
מברישים את הסורג בישול נקי ושמן זה היטב.גריל הדג על 5 דקות לכל צד. הפוך את snappers עם מטפלים להפוך אותם עם מרית דגים כך שהם לא להתפרק. כאשר הדגים מוכנים, תראה מיץ מבעבע מאחור, ואם אתה מציץ בתוך החלל, תראה כי עמוד השדרה והבשר ליד זה יהיה הפך לבן.
מרכיבים שתצטרך
סנאפרסנאפר
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
מגישים את הדגים מיד, מלווה ברוטב טבילה פונזו. Ponzu, עושה על 1 1/2 כוסות
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מוסיפים את הסאקי ואת מירין לסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 1 דקה, להסיר מהחום, ולתת את הנוזל לבוא לחדר temperature.In קערה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, מיץ הדר, חומץ, מים כוס 1/4, תערובת סאקה, קומבו, פתיתי בוניטו. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת את התערובת תלולה במקרר במשך 12 שעות, או לילה.מסננים את ponzu דרך cheesecloth או מסננת בסדר; לסחוט בעדינות כדי ללחוץ על הנוזל. הפונזו ישמור במקרר במשך 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטופתיתי בוניטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
KombuKombu
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

4אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוס (על פתיתי בוניטו (katsuobushi), ארוז היטב מיובש, מגולח1/4 כוס (על פתיתי בוניטו (katsuobushi), ארוז היטב מיובש, מגולח6אינצ ' יםkombukombu596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפונזו, מחולק בין 4 קערות טבילה קטנותפונזו, מחולק בין 4 קערות טבילה קטנות907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)snappers אדום כולו (על, בקנה מידה, הרוס, וניקהsnappers אדום כולו (על, בקנה מידה, הרוס, וניקה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ אורזחומץ אורז3(חוֹרֶף)רוטב שומשום יפנירוטב שומשום יפני4ריבס, קצוץ טרי או קפוא1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים), קצוץ דקבצל ירוק (חלקים לבנים וירוקים), קצוץ דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקmomiji oroshimomiji oroshi

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.