אם יש לכם momiji אורושי, מירין, סאקהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו סנאפר אדום, שרימפס, וסביצ'ה אבטיח, פונזו., ו רוטב פונזו (מתכונים דומים).
הוראות
1
* Momiji Oroshi הוא דייקון מגורד צ ' ילי יפני מיובש כולו. כדי להפוך 1/2 כוס: באח 1 פאונד של דייקון יחד עם 16 צ ' ילי מיובש שהיו ספוג במים חמים במשך 5 דקות.קלות העונה דגים עם מלח בכל רחבי, כולל חללים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובש
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צנון דייקון
1 כפית מלח היקורי מעושן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2
תן לדגים לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.לנגב את הלחות המצטברת על פני השטח של הדג עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
חותכים חריץ עמוק 1/2 אינץ לאורך קו האמצע של כל דג, מהראש לזנב. לעשות את זה משני הצדדים; החתכים יעזרו לדגים לבשל מהר יותר ולהפוך אותו קל יותר להתקלף את הגריל flesh.To הפוך את רוטב הטבילה, לחלק את oroshi momiji ו בצל ירוק בין 4 קערות של ponzu; להפריש.מחממים גריל לחום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
ערמוני מים, משולבים
4
מברישים את הסורג בישול נקי ושמן זה היטב.גריל הדג על 5 דקות לכל צד. הפוך את snappers עם מטפלים להפוך אותם עם מרית דגים כך שהם לא להתפרק. כאשר הדגים מוכנים, תראה מיץ מבעבע מאחור, ואם אתה מציץ בתוך החלל, תראה כי עמוד השדרה והבשר ליד זה יהיה הפך לבן.
מרכיבים שתצטרך
סנאפר
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולבים
5
מגישים את הדגים מיד, מלווה ברוטב טבילה פונזו. Ponzu, עושה על 1 1/2 כוסות
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילה
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מוסיפים את הסאקי ואת מירין לסיר קטן ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 1 דקה, להסיר מהחום, ולתת את הנוזל לבוא לחדר temperature.In קערה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, מיץ הדר, חומץ, מים כוס 1/4, תערובת סאקה, קומבו, פתיתי בוניטו. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת את התערובת תלולה במקרר במשך 12 שעות, או לילה.מסננים את ponzu דרך cheesecloth או מסננת בסדר; לסחוט בעדינות כדי ללחוץ על הנוזל. הפונזו ישמור במקרר במשך 2 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי בוניטו
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Kombu
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כפית מלח היקורי מעושן
רוטב שומשום יפני
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.