סנאפר אפוי עם הדר וג'ינג'ר
סנאפר אפוי עם הדרים וג'ינג'ר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.79 דולר למנה. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 73 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אם יש לכם שורש ג'ינג'ר, רוטב סויה, סנאפר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי שהמתכון הזה יהיה כל כך טעים. כדי להשתמש בסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אוכל מלאך ליים עם זיגוג ליים ופיסטוקים כמו קינוח. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. זה הביא לך את כלמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף סופר של 92%. מתכונים דומים: סנאפר אדום שלם בגריל עם רוטב חריף הדרים-ג'ינג'ר, סנאפר אדום אפוי עם תוספת עגבניות הדר, ו סנאפר אפוי עם תפוזי מנדרינה, קשיו וג'ינג'ר.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
לעשות שלושה חתכים על פני כל צד של הדג באמצעות סכין חדה. זה ימנע מהדגים להתכרבל בזמן שהוא מתבשל.
מניחים את הדג בתבנית אפייה רדודה או בתבנית צלייה. מכסים כל צד בג ' ינג ' ר טרי, ואז בצל ירוק ועגבניות. מתבלים במלח ים. פורסים מחצית מהליים ומניחים את הפרוסות על גבי הדג.
מזלפים את רוטב הסויה וסוחטים את החצי השני של הסיד מעל הדג.
חותכים את הלימון לשניים ומכניסים לתבנית. מכסים את כל המנה בנייר אלומיניום.
אופים את הדג עד שהבשר אטום וניתן להתקלף במזלג, בערך 20 דקות. סוחטים את חצאי הלימון האפויים מעל הדג לפני ההגשה.
הגישו תחילה את הפילה בצד העליון, ואז הרימו בעדינות את עמוד השדרה, תוך כדי עזרה לבשר מהעצמות בעזרת הסכין. זה הרבה יותר קל מאשר לנסות להפוך את הדג.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
ניתן לשלב דגים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לקטוף יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררטנר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את זינד-הומברכט קלוס ווינדסבוהל ונדנג ' טרדיב פינו גריס. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.
זינד-הומברכט קלוס ווינדסבוהל ונדנג ' טרדיב פינו גריס