סנגריה חורף
זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו סנגריה חורף, סנגריה חורף, ו סנגריה חורף (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
בקערת קנקן גדולה או אגרוף, להקציף יחד מיץ תפוזים, ליקר תפוזים ודבש.
מוסיפים מקל קינמון, תפוזי דם, תפוחים ואגסים, מערבבים לשלב. מניחים בצד בטמפרטורת החדר כדי macerate, לפחות 1 שעה, עד מוכן לשרת.
מוסיפים יין וסודה, מערבבים בעדינות לשלב ומגישים מיד על קרח.