סנדלר ברי
מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. לך לחנות ותביא את גלידת ונילן, חלב-חמאה, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: סנדלר ברי, סנדלר ברי, ו מאפה פירות יער הטוב ביותר.
הוראות
מערבבים פירות יער, סוכר וטפיוקה בקערה בינונית; לתת לעמוד 15 דקות או עד טפיוקה מתרכך. כף ברי תערובת לתוך חמאה 11-x 7-אינץ ' צלחת אפייה, נקודה עם 1 כף חמאה.
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד פירות יער חמים.
מערבבים קמח והבא 3 מרכיבים בקערה בינונית.
חותכים 1/2 כוס חמאה לתוך תערובת קמח עם בלנדר מאפה עד מתפורר; להוסיף חלב חמאה, ערבוב רק עד מרכיבים יבשים הם רטובים. לאסוף בצק לכדור. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות; ללוש 5 או 6 פעמים. לטפוח או לגלגל בצק לתוך מלבן 11-x 7 אינץ'.
בזהירות למקם מאפה על פירות יער חמים.
מברשת העליון של מאפה עם קצפת, ומפזרים סוכר.
אופים ב 400 במשך 15 עד 20 דקות או עד העליון הוא השחמה קלות.
מגישים עם קצפת ממותקת או גלידת וניל, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא בריון היל כרמים ריזלינג יבש. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![כרמי בולי היל ריזלינג יבשים]()
כרמי בולי היל ריזלינג יבשים