סנדלר דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל סנדלר דובדבן. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 475 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. אם יש לכם סוכר חום, תערובת עוגה, מילוי פאי דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 18%. נסו סנדלר דובדבנים, סנדלר דובדבנים, ו סנדלר דובדבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו החלק הפנימי של תנור הולנדי עם רדיד אלומיניום.
מורחים עוגת דובדבנים מילוי בשכבה זוגית לתחתית התנור ההולנדי.
מפזרים תערובת עוגה על מילוי העוגה; העליון עם שכבה של סוכר חום. נקד את החלק העליון עם חתיכות חמאה. שים מכסה על התנור ההולנדי.
אופים בתנור שחומם מראש עד העליון הוא חום זהוב, 45 עד 90 דקות.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי]()
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי