סנצ'וק גראטן עם Jarlsberg, עדשים ואגוזי מלך שחורים
Sunchoke Gratin עם Jarlsberg, עדשים & אגוזי מלך שחורים יכול להיות רק את המנה בצד שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם גבינת jarlsberg, פירורי לחם, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: סלרי, Sunchoke, סלט תפוחים ירוק עם אגוזי מלך ו Mustar, אפיק אורז שחור טבעוני, עדשים שחורות וקערות סלט קינואה שחורות עם אוכמניות, ו פסטת שמן זית עם אגוזי מלך, עדשים ופלפלים אדומים.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.In סיר בינוני לכסות את העדשים עם מים 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים קמצוץ מלח ומבשלים עד בקושי מכרז, על 5 דקות יותר.
מסננים את העדשים ומפיצים אותם על תבנית אפייה גדולה כדי להתקרר במהירות.
מורחים את האגוזים השחורים על תבנית אפייה וצולים במשך 10 דקות, או עד קלוי קלוי קלות.
להעביר את האגוזים השחורים למגבת נייר ולתת מגניב.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, לחתוך את ארטישוק ירושלמי לרוחב 1/8 אינץ ' עבה.
מוסיפים אותם למים המלוחים הרותחים כדי לבשל את הפרוסות עד רך-פריך, על 5 דקות.
מסננים ביסודיות ולהעביר לקערה גדולה.
מוסיפים את העדשים המבושלים, אגוזי מלך, שמנת, גבינה, גרידת לימון ושום, מתבלים במלח ופלפל; זורקים בעדינות. חמאה התחתון ואת הצדדים של צלחת אפייה סגלגל 5 או 6 כוס או שווה ערך.
מעבירים את תערובת הארטישוק הירושלמית ואת כל הנוזל שלה לחמאה dish.In קערה בינונית, לזרוק את פירורי הלחם עם חמאה מומסת לפזר על gratin.
אופים במשך 30 דקות, או עד gratin הוא מבעבע וזהוב חום.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות, ואז מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.