קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

סנצ'וק גראטן עם Jarlsberg, עדשים ואגוזי מלך שחורים

סנצ'וק גראטן עם Jarlsberg, עדשים ואגוזי מלך שחורים
Sunchoke Gratin עם Jarlsberg, עדשים & אגוזי מלך שחורים יכול להיות רק את המנה בצד שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם גבינת jarlsberg, פירורי לחם, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. מתכונים דומים: סלרי, Sunchoke, סלט תפוחים ירוק עם אגוזי מלך ו Mustar, אפיק אורז שחור טבעוני, עדשים שחורות וקערות סלט קינואה שחורות עם אוכמניות, ו פסטת שמן זית עם אגוזי מלך, עדשים ופלפלים אדומים.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.In סיר בינוני לכסות את העדשים עם מים 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה. מכסים חלקית ומבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
תנורתנור
2
מוסיפים קמצוץ מלח ומבשלים עד בקושי מכרז, על 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
3
מסננים את העדשים ומפיצים אותם על תבנית אפייה גדולה כדי להתקרר במהירות.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מורחים את האגוזים השחורים על תבנית אפייה וצולים במשך 10 דקות, או עד קלוי קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
אגוזי מלך שחוריםאגוזי מלך שחורים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
להעביר את האגוזים השחורים למגבת נייר ולתת מגניב.מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. בינתיים, לחתוך את ארטישוק ירושלמי לרוחב 1/8 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
אגוזי מלך שחוריםאגוזי מלך שחורים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
סירסיר
6
מוסיפים אותם למים המלוחים הרותחים כדי לבשל את הפרוסות עד רך-פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
7
מסננים ביסודיות ולהעביר לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים את העדשים המבושלים, אגוזי מלך, שמנת, גבינה, גרידת לימון ושום, מתבלים במלח ופלפל; זורקים בעדינות. חמאה התחתון ואת הצדדים של צלחת אפייה סגלגל 5 או 6 כוס או שווה ערך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עדשים מבושלותעדשים מבושלות
גרידת לימוןגרידת לימון
אגוזי מלךאגוזי מלך
חמאהחמאה
גבינהגבינה
שוםשום
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מעבירים את תערובת הארטישוק הירושלמית ואת כל הנוזל שלה לחמאה dish.In קערה בינונית, לזרוק את פירורי הלחם עם חמאה מומסת לפזר על gratin.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק ירושלמיארטישוק ירושלמי
פירורי לחםפירורי לחם
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
אופים במשך 30 דקות, או עד gratin הוא מבעבע וזהוב חום.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
תן לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 15 דקות, ואז מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה