ספגטי וכדורי בשר מחיטה מלאה
ספגטי וכדורי בשר מחיטה מלאה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 478 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. אם יש לכם פלפל, גבינת פרמזן, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו ספגטי מחיטה מלאה עם כדורי בשר הודו, קציצות הודו עם רוטב עגבניות מהיר ומתובל וספגטי מחיטה מלאה, ו קציצות עוף לספגטי וקציצות בשר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את הפסטה על פי התווית עד אל דנטה. מילואים 3 כפות בישול נוזלי; ניקוז.
בינתיים, בקערה גדולה, לשלב את טורקיה, זרעי פשתן, פרמזן, ביצה, פלפל, ומלח 1/2 כפית.
מערבבים היטב, ואז לעצב לתוך 8 כדורי בשר שווים.
חום 1 כף שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני. סדר את כדורי הבשר בשכבה אחת במחבת, עובד בקבוצות במידת הצורך. מבשלים, בעדינות מפנה את כדורי הבשר מדי פעם, עד חום זהוב מכל הצדדים (כ -10 דקות).
מעביר את כדורי הבשר לצלחת.
מחממים את שמן כפות הנותרים באותה מחבת. להפחית את החום לנמוך.
מוסיף את השום ומבשל, ערבוב, עד זהוב ארומטי (1-2 דקות).
מוסיפים את העגבניות והפלפל האדום המרוסק. מערבבים עד מעורב היטב. להעלות את החום בינוני גבוה.
מוסיפים את כדורי הבשר השחומים ונותר 1/2 כפית מלח. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כדורי הבשר מבושלים דרך הרוטב מתעבה מעט (כ 10 דקות).
מוסיפים את הפסטה ואת נוזל הבישול השמור לתערובת כדורי הבשר. לזרוק בעדינות עד משולב היטב.