ספגטי וצדפות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי וצדפות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 259 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. אם יש לכם צדפות מנילה, ספגטי, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו ספגטי עם צדפות, ספגטי עם צדפות, ו ספגטי עם צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ספגטי על פי הוראות החבילה. שמור 1/2 כוס מי הבישול לפני ניקוז.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים שום ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים צדפות, פלפל אדום כתוש, מיץ לימון, ו 1/2 כוס בישול מים; מערבבים בעדינות לשלב. מכסים ומבשלים עד צדפות לפתוח ולשחרר המיצים שלהם, על 6 דקות. השתמש במלקחיים כדי להעביר צדפות לקערה.
מוסיפים פסטה מבושלת ופרמזן למחבת עם רוטב. לבשל, לזרוק, 3 דקות או עד מעובה מעט. מחלקים ל 4 קערות רדודות ומגישים.