ספגטי עם אנשובי, זיתים ופירורי לחם קלויים
ספגטי עם אנשובי, זיתים ופירורי לחם קלויים הוא חלב חינם ו pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 20 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 821 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שיני שום, בצל, פלפלים קלויים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו ספגטי עם שום-קלוי פירורים ואנשובי, ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica), ו ספגטי עם פירורי לחם ואנשובי (מתכונים דומים).
הוראות
ממלאים סיר 6 ליטר פסטה שלושה רבעים מלאים במים מלוחים ומביאים לרתיחה לפסטה.
לקרוע לחם לחתיכות בבלנדר או דופק מעבד מזון לעשות פירורים גסים. דק קוצצים בצל. שום בשר טחון. יש לשטוף אנשובי להתייבש טפיחה. במסננת לשטוף ולנקז פלפלים וזיתים.
חותכים פלפלים לרצועות באורך 1 'אינץ' וזיתים ברבעון.
במחבת כבדה 12 אינץ ' עמוקה 2 כפות שמן על חום מתון עד חם אבל לא מעשן ומערבבים בפירורי לחם. פירורי לחם טוסט, ערבוב כל הזמן, עד זהב פריך, על 2 דקות, ולהעביר לצלחת להתקרר. נגב מחבת נקייה.
בחום המחבת שנותר 4 כפות שמן על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון לבשל בצל, ערבוב, עד חום זהוב על הקצוות.
הסר מחבת מחום ולהוסיף שום אנשובי. לבשל תערובת על חום נמוך בינוני, ערבוב עד פילה הם מומסים, על 2 דקות. בזהירות לשפוך יין למטה בצד של מחבת ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הנוזל מצטמצם כ 2 כפות.
הסר מחבת מחום ומערבבים פלפלים, זיתים, ו 1/4 כוס פטרוזיליה.
מבשלים פסטה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד אל דנטה ומצקת החוצה להזמין מים פסטה כוס 1.
מסננים פסטה במסננת ומוסיפים לרוטב עם 1/2 כוס שמורות מי פסטה ומלח ופלפל לפי הטעם.
תערובת חום על חום נמוך, זורק בעדינות (והוספת יותר מי פסטה לפי הצורך אם התערובת הופכת יבשה), עד רק מחומם דרך.
מפזרים פסטה עם שאריות 1/4 כוס פטרוזיליה וכמה פירורי לחם ומגישים פירורי לחם הנותרים בצד.