ספגטי עם ארטישוק ופנצ'טה
ספגטי עם ארטישוקים ופנצ'טה דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן רג'יאנו, לימון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מובא אליך על ידי מזון ויין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: ספגטי עם שום, בצל ופנצ'טה: ספגטי alla Gricia, ארטישוק ממולא פנקטן ופטרוזיליה, ו פנה עם ארטישוקים, פנצ'טה וטימין.
הוראות
ממלאים קערה גדולה במים. לסחוט את המיץ מחצאי הלימון, ולאחר מכן להוסיף את חצאי הלימון למים. עבודה עם 1 ארטישוק בכל פעם, לקלף את העלים החיצוניים ירוק כהה.
חותכים את הרביעי העליון של הארטישוק; לקלף לקצץ את הגבעול. חותכים את הארטישוק לאורך 1/8 אינץ ' עבה לרדת לתוך מי הלימון. חזור עם שאר הארטישוקים.
מוסיפים את הבצל, השום והלארדו ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, כ -10 דקות.
מסננים את הארטישוקים; משליכים את הלימון.
מוסיפים את הארטישוקים לסיר, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד רך כמעט, כ 10 דקות.
מוסיפים את היין הלבן, מכסים ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד למכרז, על 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
בינתיים, בסיר גדול של מים מלוחים רותחים, לבשל את הספגטי עד אל דנטה.
מסננים את הפסטה, בהזמנת 1/4 כוס מי בישול הפסטה.
מוסיפים את הפסטה ואת מי הבישול השמורים לארטישוק וזורקים מעל חום מתון במשך 1 דקה.
הסר מהחום, מערבבים את כוס 1/4 של גבינה ועונה עם מלח ופלפל.
מגישים את הפסטה, מעבירים יותר גבינה מגורדת ליד השולחן.