קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות13
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספגטי עם בוטרגה ופירורי לחם שקדים

ספגטי עם בוטרגה ופירורי לחם שקדים
ספגטי עם בוטרגן ופירורי לחם שקדים הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 618 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין דורש ספגטי, בוטרגה, פירורי לחם גס, ופלפל. כדי להשתמש ב השקדים blanched אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אצטרובלים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ספגטי עם בוטרגן ופירורי לחם שקדים, ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica), ו ספגטי עם פירורי לחם.

הוראות

1
משרים את הצלפים בקערה של מים קרים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לנקז דק קוצצים את הצלפים.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
3
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
טוסט השקדים על תבנית אפייה במשך 10 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
5
תן לשקדים להתקרר, ולאחר מכן קוצצים אותם בגסות; מעבירים למעבד מזון וטוחנים היטב.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
6
מורחים את פירורי הלחם על תבנית האפייה וטוסט בתנור עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בואו מגניב, ואז לזרוק עם שקדים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
8
בסיר גדול, להמיס את החמאה ב 1/2 כוס בתוספת 2 כפות של השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים את הצלפים, פלפל אדום כתוש וחצי של בוטרגה ומבשלים מעל חום מתון עד רוחש, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
10
הסר מהחום.
11
בסיר גדול נוסף של מים מלוחים רותחים, לבשל את הספגטי, ערבוב, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
מסננים את הספגטי, שומרים 3/4 כוס מים לבישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
13
מוסיפים את הפסטה לרוטב הבוטרגה. מערבבים במי בישול שמורים, 2 כפות בכל פעם, עד הפסטה מצופה ברוטב עשיר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
14
פיזור רבע מהתערובת פירור הלחם בקערה גדולה ורדודה. למעלה עם שליש מהפסטה. חזור על השכבות פעמיים נוספות, המסתיימות בתערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
מפזרים את הבוטרגה הנותרת על הפסטה וטפטוף עם שארית 1/4 כוס שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
16
מגישים מייד.