ספגטי עם בשר בקר, עגבניות וקישואים
ספגטי עם בשר בקר, עגבניות, וקישואים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 335 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם קישואים, עגבניות, רוטב עגבניות ללא מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו נקניק עוף ותפוחי אדמה ספגטי עם בזיליקום ועגבניות, שום ספגטי קישואים עם נקניק עוף איטלקי, עגבניות, בזיליקום ותפוחי אדמה קלויים, ו בשר טאקו קישואים ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל ספגטי על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד ספגטי מבשל, לבשל עגול הקרקע ובצל במחבת nonstick גדול מעל חום גבוה 4 עד 5 דקות או עד בשר משחימים, ערבוב עד בקר מתפורר.
מסננים תערובת בקר, במידת הצורך; לנגב מחבת עם מגבות נייר.
החזר תערובת בשר למחבת. מערבבים ברוטב עגבניות ואת 4 המרכיבים הבאים. מבשלים מעל חום בינוני 2 עד 4 דקות או עד חם מבעבע, ערבוב מדי פעם.
מערבבים ספגטי מבושל וקישואים. לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים עגבניות.