ספגטי עם דלעת סקווש דורש על 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם דלעת סקווש, פרמזן, ספגטי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו ספגטי עם דלעת סקווש, שלוש גבינות חמאה סקווש ספגטי לאפות, ו ספגטי מושלך בדלורית וחמאת מרווה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°. קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום כבד חובה. על תבנית אפייה, לזרוק סקווש עם שמן ו 1/4 כפית. מלח למעיל.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
(או או רגיל)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
סוכריות מצופות שוקולד
2
מורחים סקווש בשכבה אחת וצולים עד רך, ערבוב מדי פעם, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוף
3
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. מבשלים ספגטי עד רק מכרז, על 10 דקות, או כמו תווית החבילה מפנה.