זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: ספגטי עם צדפות, כרישה וטרגון, ספגטי קרבונרה עם כרישה ופנצ'טה, ו ספגטי מחיטה מלאה עם כרישה ואגוזי לוז.
הוראות
1
במחבת גדולה, להמיס את החמאה על אש מתונה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הכרישה ומלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הכרישה הם מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים את המרק, מגבירים את החום לגובה בינוני, ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם לכ - 1/4 כוס. מערבבים את השמנת ומביאים לרתיחה. להפחית את החום ומבשלים עד מעט מעובה, 2 עד 3 דקות. מערבבים את טורקיה, פטרוזיליה, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4
בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הספגטי עד שזה עתה נעשה, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
לנקז ולזרוק עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
6
המלצת יין: העישון של טורקיה יהיה הטוב ביותר עם יין אדום או לבן עם הרבה חומציות. לאדום, חפשו פינו נואר מאורגון. עבור לבן, נסה ריזלינג מאזור אלזס של צרפת.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ריזלינג
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק