ספגטי עם סלמי ובייקון
את המתכון לספגטי עם סלמי ובייקון אפשר להכין בערך 30 דקות. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 358 קלוריות, 13 גרם חלבון ו-14 גרם שומן כל אחת. תמורת 75 סנט למנה, מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 5 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם בייקון, עגבניות, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 43%, שהוא מוצק. ספגטי בולונז עם סלמי ובזיליקום, ספגטי שיכור עם רוטב בשר סלמי חם וסלמי, בייקון ותרד דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מביאים לרתיחה סיר גדול עם מים מומלחים קלות. מבשלים פסטה במים רותחים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
בינתיים מחממים את שמן הזית והחמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מניחים סלמי ובייקון במחבת; מבשלים עד שמתחיל להיות פריך. מערבבים שום וכרישה; מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עוד 2 דקות. מערבבים פנימה עגבניות ו-1 כף בזיליקום; לבשל עוד דקה.
מערבבים את הפסטה המבושלת לתוך תכולת המחבת, יחד עם 3 כפות פרמזן.
מגישים עם שאר הפרמזן והבזיליקום.