קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

ספגטי עם עגבנייה ובזיליקום

ספגטי עם עגבנייה ובזיליקום
ספגטי עם עגבניות ובזיליקום דורש בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. בבמנה עיקרית זו יש 671 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -24 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 26% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-4 מנות. מתכון זה מ- Foodnetwork דורש פלפל, עלי בזיליקום, עגבניות שזיפים וחמאה. אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די טוב של 68% . נסו את הספגטי של סקרפטה עם עגבניות ובזיליקום , ספגטי דלעת עם רוטב עגבניות-בזיליקום , וכדורי בשר ספגטי ורוטב עגבניות-בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת רחבה על אש בינונית-גבוהה, מחממים 1/3 כוס שמן זית עד שהוא חם למדי.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את העגבניות, פתיתי הפלפל האדום ומתבלים קלות במלח ובפלפל. (אני תמיד מתחיל ביד קלה עם המלח והפלפל כי ככל שהעגבניות מצטמצמות המלח יתרכז.) בעזרת מועך תפוחי אדמה מועכים את העגבניות דק. (זה יהיה קל יותר לעשות כשהעגבניות מתחילות להתחמם.) מבשלים את העגבניות במשך 20 עד 25 דקות, עד שהעגבניות רכות והרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
3
בינתיים עורמים ומגלגלים את עלי הבזיליקום לגליל וחותכים דק לרוחב לשיפונדה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
מביאים לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים בשפע. מבשלים את הספגטי עד שהוא מתרחק מאל דנטה. שומרים מעט ממי בישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטיספגטי
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיפים את הפסטה לרוטב ומבשלים על אש בינונית-גבוהה, זורקים בעדינות את הפסטה והרוטב יחד עם כמה כפות עץ והרבה תנועה מוגזמת (אפשר אפילו לנער את המחבת) עד שהפסטה רק רכה רוטב, אם נפרד ממנו שמן כלשהו, נראה כעת מלוכד. (אם הרוטב נראה סמיך מדי, הוסף מעט נוזל בישול לפסטה כדי להתאים אותו.) הורידו את המחבת מהאש וזרקו את החמאה, הבזיליקום והגבינה עם הפסטה באותו אופן (הפסטה צריכה לקבל גוון כתום ) ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הערת הטבח: הנה טיפ טוב לקילוף וזריעת עגבניות: הביאו סיר גדול של מים לרתיחה. יש קערה גדולה של מי קרח בקרבת מקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
חותכים X קטן רדוד בתחתית כל עגבנייה. מכניסים כ-5 עגבניות לסיר ומבשלים כ-15 שניות, ואז מעבירים אותן מיד למי הקרח. (עשו זאת עם שאר העגבניות.) מורידים את הקליפה בעזרת קצה סכין חיתוך. אם העור נדבק, נסה קולפן ירקות בתנועת ניסור עדינה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
חותכים את העגבניות לשניים והשתמש באצבע כדי להוציא את הגרעינים.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)