קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

ספגטי עם פסטו פטרוזיליה ונקניק

ספגטי עם פסטו פטרוזיליה ונקניק
ספגטי עם פסטו פטרוזיליה ונקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 450 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו ספגטי, שיני שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו המרכיב הסודי( פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ו ספגטי עם פסטו פטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו 4 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול או בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים פסטה למחבת, ומבשלים 8 דקות או עד כמעט אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, שומרים 3/4 כוס נוזל בישול. מחק את נוזל הבישול שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מחממים מחבת כבדה גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים נקניק איטלקי למחבת; מטגנים 6 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוציאים נקניק מהתבנית, שומרים טפטופים; מסננים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים שום לטפטופים במחבת; מטגנים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
להוסיף 1/2 כוס שמורות בישול נוזל למחבת; מביאים לרתיחה, גירוד פאן כדי לשחרר להשחמה ביטים. מערבבים פנימה 2 כפות שמן זית; מבשלים 30 שניות תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
להוסיף פסטה למחבת; לבשל 1 דקה, לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
מסירים מהאש.
11
שלב במעבד מזון כ -2 כפות גבינה ו -4 3/4 כוסות עלי פטרוזיליה; מעבדים עד לטחינה דקה. עם מנוע פועל, להוסיף שנותר 1/4 כוס בישול נוזלי שנותר 2 כפות שמן זית; תהליך עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
12
מוסיפים תערובת פטרוזיליה ומלח לפסטה; זורקים היטב לציפוי. מחלקים את תערובת הפסטה באופן שווה בין 4 קערות רדודות; למעלה באופן שווה עם נקניק, הנותרים 2 כפות גבינה, הנותרים 1/4 כוס עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
13
מגישים מיד.