קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

ספגטי עם פסטו פטרוזיליה ונקניק

ספגטי עם פסטו פטרוזיליה ונקניק
ספגטי עם פסטו פטרוזיליה ונקניק יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 15 גרם חלבון, 22 גרם שומן, ובסך הכל של 450 קלוריות. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו ספגטי, שיני שום, שמן זית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו המרכיב הסודי( פטרוזיליה): ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ספגטי עם פסטו פטרוזיליה, ו ספגטי עם פסטו פטרוזיליה (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו 4 ליטר מים לרתיחה בסיר גדול או בתנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים פסטה למחבת, ומבשלים 8 דקות או עד כמעט אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסננים פסטה במסננת מעל קערה, שומרים 3/4 כוס נוזל בישול. מחק את נוזל הבישול שנותר.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מחממים מחבת כבדה גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים נקניק איטלקי למחבת; מטגנים 6 דקות או עד להשחמה, תוך ערבוב להתפורר.
מרכיבים שתצטרך
נקניק איטלקינקניק איטלקי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוציאים נקניק מהתבנית, שומרים טפטופים; מסננים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים שום לטפטופים במחבת; מטגנים 1 דקה, תוך ערבוב מתמיד.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להוסיף 1/2 כוס שמורות בישול נוזל למחבת; מביאים לרתיחה, גירוד פאן כדי לשחרר להשחמה ביטים. מערבבים פנימה 2 כפות שמן זית; מבשלים 30 שניות תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
להוסיף פסטה למחבת; לבשל 1 דקה, לזרוק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מסירים מהאש.
11
שלב במעבד מזון כ -2 כפות גבינה ו -4 3/4 כוסות עלי פטרוזיליה; מעבדים עד לטחינה דקה. עם מנוע פועל, להוסיף שנותר 1/4 כוס בישול נוזלי שנותר 2 כפות שמן זית; תהליך עד שהתערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
12
מוסיפים תערובת פטרוזיליה ומלח לפסטה; זורקים היטב לציפוי. מחלקים את תערובת הפסטה באופן שווה בין 4 קערות רדודות; למעלה באופן שווה עם נקניק, הנותרים 2 כפות גבינה, הנותרים 1/4 כוס עלי פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
13
מגישים מיד.