ספגטי עם צדפות
ספגטי עם צדפות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 8 . מנה אחת מכילה 310 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. אם יש לך מים, עגבניות, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. וזה די טוב. נסו ספגטי וצדפות, ספגטי עם צדפות, ו ספגטי עם צדפות (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 6 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול. מערבבים פסטה; לכסות חלקית, ולחזור לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מבשלים 6 דקות או עד פסטה הוא אל דנטה, ערבוב מדי פעם.
מפזרים מלח, משליך היטב; להתחמם.
בעוד פסטה מבשלת, להביא 1 כוס מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים צדפות; מכסים ומבשלים 6 דקות או עד פגזים פתוחים.
הסר צדפות מחבת עם כף מחוררת, בהזמנת 2 כוסות של נוזל בישול במחבת.
מוסיפים עגבניות ושום; להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות. מערבבים פטרוזיליה ושמן טריים; לבשל 15 שניות.
מגישים תערובת עגבניות וצדפות על ספגטי.