ספגטי עם צדפות טריות, פטרוזיליה ולימון
ספגטי עם צדפות טריות, פטרוזיליה ולימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 742 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. אם יש לך יין, ספגטי, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ספגטי עם צדפות טריות, צדפות קיטור עם עגבניות, שום, לימון, שמיר ופטרוזיליה, ו עוף בגריל עם רוטב פטרוזיליה טרי (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים שום פרוס ו sauté עד חום בהיר, על 1 דקה.
מוסיפים צדפות ו 1/4 כוס פטרוזיליה איטלקית קצוצה; מערבבים 2 דקות.
מוסיפים יין; מבשלים 2 דקות.
מוסיפים מיץ לימון טרי. מכסים ומבשלים עד צדפות פתוחות, כ 6 דקות (להשליך כל צדפות שאינן נפתחות).
בינתיים, לבשל פסטה בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
מוסיפים פסטה לתערובת צדפות וזורקים למעיל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות פטרוזיליה ומגישים.